Guido zoekt een bovenwoning met afgesloten balkon

“Ik ben een speelse kater”

Mijn naam is Guido. Ik begrijp wel waarom ik deze mooie Italiaanse naam heb gekregen. Dat komt omdat ik er zo goed uit zie, net als veel Italiaanse mannen!

In het huisje waar ik woonde kon ik niet blijven wonen. Mijn baasje moest namelijk naar een revalidatiecentrum. Daar kon ik natuurlijk niet mee naar toe. Daarom ben ik bij Stichting Zwerfdier terecht gekomen. Nu mag ik op zoek naar een nieuw huisje, leuk hè?

Mijn karakter is vrolijk, lief en aanhankelijk. Als ik je nog niet goed ken, ben ik best wel terughoudend. Ik ben dol op spelen. Ook vind ik het fijn als er met mij gespeeld wordt. Dus als jij wat fijne speeltjes voor mij hebt, maak je mij heel blij. Nog fijner is het dan als je samen met mij speelt.

BELANGRIJK: Ik wil naar een huisje met een of twee rustige baasjes. Kinderen vind ik niet leuk. Daarom wil ik naar een huisje zonder kinderen. Het is belangrijk dat mijn nieuwe baasjes rekening houden met mijn terughoudende karakter. Dat ze mij rustig benaderen. En dat zij ervaring hebben met katten zoals ik. Dat ik tijd krijg om mij op mijn gemak te gaan voelen. In het begin zal ik terughoudend en van slag zijn. Het kan best wel eventjes duren voor ik goed gewend ben. Houd je hier goed rekening mee als je mij in huis haalt?

Ik ben niet gewend om naar buiten te gaan. Daarom ben ik op zoek naar een bovenwoning zonder balkon of met een afgesloten balkon. Van andere dieren houd ik niet, dus mogen er geen andere dieren in huis wonen.

BELANGRIJK: Het is belangrijk dat ik uitsluitend hypoallergene brokjes eet. Van elk ander voer ga ik namelijk braken. De mensen van Zwerfdier kunnen je alles over mijn dieet vertellen.

LET OP: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van het Damhert in Heerhugowaard.

Ben jij het ervaren kattenbaasje dat mij gelukkig wil maken? Dat veel geduld heeft ook al duurt het misschien wel een tijdje voor ik mijn terughoudendheid overwonnen heb? Heb jij die mooie bovenwoning? Houd er maar rekening mee dat ik eerst de kat uit de boom kijk als je naar mij komt kijken. Hopelijk tot gauw! Pootje van Guido.

Guido

Geslacht
Kater
Geboren
02-03-2020
Opname
02-04-2022
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Guido

Guido

Guido

Guido

Guido in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Gappie
Homie     >