Gumus zoekt een rustig huisje.

Ben je op zoek naar een vrijbuiter? Nou, hier ben ik. In mijn vorige huisje was ik een echte buitenkat. Elke dag nam ik levende dieren mee naar huis zoals muizen en kikkers. Dat vond ik heel lief van mijzelf maar mijn baasje kon daar niet tegen. Daarom zoek ik nu via Stichting Zwerfdier een nieuw huisje. Hier bij de stichting hebben ze mij een ontdooid eendagskuiken uit de diepvries gegeven. Dat vond ik leuk en lekker en ik heb het helemaal opgegeten. Misschien vang ik in mijn nieuwe huisje minder vaak levende dieren als ik regelmatig zo’n kuiken van jou krijg.

Mijn verzorgers vinden mij een lieve leuke knuffelkat. Ze proberen mij te kammen. Dat lukt niet goed want ik zie de kam als een leuk speeltje. Ik ben jong en ik zie er heel leuk uit. Zie je mijn prachtige ogen, mooie cyperse tekening, witte bef en witte sokjes? Leuk hè? Maar let op, ik ben geen echte gezinskat want ik ga beslist mijn eigen gang en ben graag buiten. Ik heb dan ook een onafhankelijk karakter. Kinderen ben ik af en toe gewend, andere huisdieren niet. Bij de stichting loop ik los met andere katten maar zij zijn niet mijn vrienden. Tolereren doe ik ze wel maar verder ontwijk ik ze.

Weet je wat ik graag wil? Een huis met een tuin en een kattenluik. In mijn vorige huis was ik een sociale kat. Ik houd van aandacht, ik kwam op schoot en ik ging naast de mensen liggen. Als ik genoeg heb van aanhalen geef ik dat duidelijk aan door uit te halen. Daarom zijn kleine kinderen niet geschikt voor mij. Hier bij de stichting wil ik wel aandacht maar ik kom het niet zelf halen. Ik ben erg op mijzelf. Wil je graag een avontuurlijke kat die vaak buiten is? Mag ik je dan vragen om een afspraak met mij te maken? Ik vind het zeker leuk als je bij mij op bezoek komt. Tot gauw, groeten van Gumus.

Gumus   -   geplaatst

14-05-2016