Hagrid zoekt een huis met tuin

“Ik ben een verlegen kater”

Mijn naam ken je vast wel uit de Harry Potter films. Daar is Hagrid de grote lieve reus. Nu ben ik natuurlijk geen reus. Maar wél een grote lieve kater!

Ruim een half jaar lang liep ik te zwerven op straat. Een aardige mevrouw voerde mij al die tijd. Nu de winter in aantocht is, werd het tijd dat ik van straat werd gehaald. De VKA, Vermiste Katten Alkmaar, heeft mij naar Stichting Zwerfdier gebracht. Bij binnenkomst was ik lief en benaderbaar.

Mijn karakter is rustig, goedaardig en verlegen. Als mijn verzorgers mij benaderen, ben ik verlegen en blaas ik soms. Maar daar trekken ze zich niks van aan hoor. Ze aaien mij gewoon. En weet je wat? Dat vind ik hartstikke fijn.

Graag wil ik een huis met een fijne tuin. Daar geniet ik van het zonnetje op mijn bol. Met andere katten ga ik heel ontspannen om. Bij Zwerfdier woon ik in een kamer bij jonge katten. Zij zien in mij een vaderfiguur. Die rol neem ik dan ook graag op mij. Lief van mij hè?

Het zal best wennen zijn als ik in een echt huisje ga wonen. Daarom is het belangrijk dat ik in een rustige huisje woon. Bij 1 á 2 baasjes. Kleine kinderen zijn niet geschikt voor mij. Maar ik kan wel bij jong volwassenen wonen vanaf 18 jaar.

BELANGRIJK: Mijn nieuwe huis mag niet in de buurt van het Tjaarlingermeer in Heerhugowaard zijn.

Gun jij mij, een ex-zwerfkat, een fijne toekomst in een echt huisje? Bij baasjes die heel veel van mij houden? Dat vind ik fijn. Want ik wil nooit meer zwerven en voor altijd bij jou wonen. Houd je er rekening mee dat ik verlegen overkom als je naar mij komt kijken? Liefs van grote lieve Hagrid.

Hagrid   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
01-11-2017
Opname
21-10-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Hagrid

Hagrid

Hagrid
<     Dushi
Ivy     >