Hailey zoekt een huis met een ruime tuin

“Ik ben een lieve nieuwsgierige poes”

Mijn naam is Hailey. In het Oudnoors betekent mijn naam “Held”. Toen ik hier net woonde, was ik best wel een heldin op sokken. Maar die sokken heb ik al lang uitgedaan. Dus nu past deze naam echt bij mij. Leuk hè?

Omdat ik liep te zwerven, ben ik door de VKA (Vermiste Katten Alkmaar) gevangen. Vervolgens ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Eerst was ik best wel van slag. Maar dat veranderde toen ik in het grote adoptieverblijf ging wonen. Hoewel het daar best fijn is, woon ik het allerliefst in een eigen huisje!

Mijn karakter is veelzijdig. Ik ben lief en nieuwsgierig. Spelen vind ik leuk, maar samen spelen nog veel leuker! Ik vind het heerlijk om aaitjes en knuffels te krijgen. Ik klets dan de oren van je hoofd. Dan kom ik gezellig tegen je been aan staan en geef kopjes. Als je mij dan aait over mijn rug, flank of koppie, geniet ik daar erg van. Maar zodra ik je hand zie aankomen om mij te aaien, kan het gebeuren dat ik een tikje geef. Dus zolang je mij van achter of opzij benadert, kun je alles met mij doen, leuk hè? Houd je daar rekening mee als je bij me langs komt?

Liquid snack, gekookte kip en vooral blikvoer vind ik erg lekker. Ik ben een echte lekkerbek! Deze lekkernijen kunnen dan ook goed gebruikt worden om een vertrouwensband tussen ons op te bouwen.

Graag woon ik bij 1 of 2 rustige, geduldige volwassenen in een huisje. Kinderen houd ik niet van, dus ik wil in een huisje zonder kinderen wonen. Daarom wil ik ook niet dat er oppas- of buurtkinderen in huis komen. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

BELANGRIJK: Het is belangrijk dat ik een huisje kom waar mijn nieuwe baasjes veel ervaring hebben in het omgaan met katten zoals ik. Baasjes die geduld hebben om mij op mijn gemak te laten gaan voelen. In een huiselijke omgeving zal het best een tijdje kunnen duren voordat ik gewend ben. Houd je er goed rekening mee dat ik in het begin een terugslag in mijn gedrag zal krijgen? En dat die best wel lang kan gaan duren?

In mijn nieuwe huisje mag best minimaal één andere sociale kat wonen. Maar meer mag ook hoor. Aan honden ben ik niet gewend, dus naar een huisje met honden wil ik niet. Wel wil ik graag een ruime tuin bij mijn nieuwe huisje. Want ik ben dol op buiten zijn!

LET OP: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Bosweg in Heerhugowaard.

Ben jij het ervaren kattenbaasje dat deze heldin een fijn huisje wil geven? Dat zin heeft om samen met mij te spelen? En dat het ook niet erg vindt dat ik de oren van je hoofd klets? Dan hoop ik dat je me snel op komt zoeken in het adoptieverblijf! Zodat we een fijn gesprek kunnen houden. Tot snel! Kopje van Hailey!

Hailey   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-05-2019
Opname
14-05-2022
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Hailey

Hailey

Hailey

Hailey
<     Guus
Hedwig     >