Hailey zoekt een huis met een ruime tuin

“Ik ben een nieuwsgierige poes”

Mijn naam is Hailey. In het Oudnoors betekent mijn naam “Held”. Toen ik hier net woonde, was ik best wel een held op sokken. Maar nu gaat het heel goed met mij. Dus nu past deze naam echt bij mij. Leuk hé?

Omdat ik liep te zwerven, ben ik door de VKA (Vermiste Katten Alkmaar) gevangen. Vervolgens ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Eerst was ik best wel van slag. Maar dat veranderde toen ik fijn in het grote adoptieverblijf ging wonen. Nu gaat het zo goed dat ik op zoek mag naar een huisje. Fijn hé?

Mijn karakter is veelzijdig. Ik ben lief en nieuwsgierig, maar ook best wel terughoudend. Spelen vind ik leuk, maar samen spelen nog veel leuker! Als ik je eenmaal goed ken, laat ik mij fijn door je aaien. En dan klets ik de oren van je hoofd. Heel gezellig!

Liquid snack, gekookte kip en blikvoer vind ik erg lekker. Deze lekkernijen kunnen dan ook goed gebruikt worden om een vertrouwensband tussen ons op te bouwen.

Het is belangrijk dat ik NIET als enige kat in een huisje woon. In mijn nieuwe huisje moet dus minimaal één andere sociale kat wonen. Maar meer mag ook hoor. Daar kan ik mij dan aan optrekken. Aan honden ben ik niet gewend, dus naar een huisje met honden wil ik niet.

Het liefst woon ik bij 1 of 2 rustige, geduldige volwassenen in een huisje. Kinderen zijn te druk voor mij. Daarom wil ik in een huisje zonder kinderen wonen. Wel wil ik graag een ruime tuin bij mijn nieuwe huisje.

BELANGRIJK: Het is belangrijk dat ik een huisje kom waar mijn nieuwe baasjes veel ervaring hebben in het omgaan met katten zoals ik. Baasjes die veel geduld hebben om mij op mijn gemak te laten gaan voelen. Want dat geduld heb ik echt nodig. In een nieuwe omgeving zal het best een tijdje kunnen duren voordat ik gewend ben. Houd je er goed rekening mee dat ik in het begin een terugslag in mijn gedrag zal krijgen? En dat die best wel lang kan gaan duren?

LET OP: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Bosweg in Heerhugowaard.

Ben jij het ervaren kattenbaasje dat deze mooie dame een fijn huisje wil geven? Dat zin heeft om samen met mij te spelen? En dat het ook niet erg vindt dat ik de oren van je hoofd klets? Dan hoop ik dat je me op komt zoeken in het adoptieverblijf! Houd je er rekening mee dat ik niet meteen naar je toe kom als je naar mij komt kijken? Hopelijk tot snel! Kopje van Hailey.

Hailey

Geslacht
Poes
Geboren
01-05-2019
Opname
14-05-2022
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Hailey

Hailey

Hailey

Hailey

Hailey in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Fauna
Hummer     >