Hanna zoekt een huisje met een tuin.

Geloof jij in vier keer scheepsrecht? Hier mijn verhaal.

Als je van een pittige poes houdt, moet je snel eens naar mij komen kijken. Ik zal je in het kort mijn geschiedenis vertellen. In het verleden woonde ik bij Stichting Zwerfkatten IJmuiden. Daar werd over mij gezegd dat ik een gezellige en aanhankelijke poes was en dat ik wel van een beetje rumoer hield. Daarom werd ik in een ‘doenig’ gezin geplaatst. Maar mijn baasje kon niet goed meer voor mij zorgen en daarom werd ik teruggebracht naar Stichting Zwerfkatten IJmuiden. Daarna werd ik nog een keer geplaatst. Die tweede plaatsing ging ook niet goed, omdat ik in dat huisje niet naar buiten kon. Daarom ging ik de hele dag schreeuwen.

Via een uitwisseling kwam ik toen bij Stichting Zwerfdier terecht. Daar werd ik al vrij snel geplaatst naar mijn derde huisje. Daar ging het aanvankelijk goed. Maar na een tijdje plaste ik het hele huis onder. Ook terroriseerde ik de andere kat in huis en vervolgens ook de buurtkatten. Dus toen moest ik weer terug naar Zwerfdier. Hier ben ik goed zindelijk. Al mijn behoeftes doe ik keurig op de kattenbak.

Mijn karakter is pittig en levendig maar ik ben ook lief. Ik ben gek op aandacht en aaitjes, maar ik kan wel eens uithalen. Houd je daar rekening mee als je mij gaat aaien? De mensen van Zwerfdier denken dat wanneer ik als enige kat in een rustig huisje woon, ik een ontspannen kat kan zijn. Daarom is het heel belangrijk dat er geen andere dieren of kinderen in huis wonen. Hier bij Zwerfdier ben ik rustig en lief voor de mensen. Vaak lig ik bij ze op schoot. Dat vind ik heerlijk.

Ben jij dat baasje dat rekening houdt met mijn verleden? Dat mij een rustig huis kan bieden, zodat ik mijn rustige kant kan laten zien? En, ben jij dat baasje dat mij een vierde huisje gunt? Dat zou fijn zijn want ik verdien toch ook een kans op een mooie toekomst? Liefs van Hanna

Hanna

01-03-2016