Hanna zoekt een huisje met een tuin

Hallo allemaal, hier ben ik dan, poes Hanna. Met mijn opgewekte karakter en mooie cyperse vacht weet ik iedereen om mijn pootje te binden. Misschien ook jou wel!

In het verleden heb ik verschillende baasjes gehad. Het ene baasje kon niet meer voor mij zorgen, bij het andere baasje kon ik niet naar buiten wat ik wel graag wilde. En bij weer een ander baasje had ik een hekel aan de andere kat en ging ik in huis plassen. Nu zoek ik voor de vierde keer een huisje.

Mijn karakter is lief, open, levendig maar ook pittig. Ik ben heel hartelijk naar alle mensen, of ik je nu ken of niet. Als je in mijn kamer komt, loop ik direct naar je toe om je te verwelkomen. Dan wil ik een knuffel maar het liefst wil ik bij je op schoot zitten. Want dat doe ik het liefst. Maar let op, als je wilt opstaan en mij van schoot wilt halen, kan ik soms uithalen. Soms doe ik dat ook als je mij knuffelt, maar dit geef ik wel aan. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

In het verleden had ik problemen met mijn blaas. Nu krijg ik blaasdieet dat ik mijn hele leven moet blijven eten. Gelukkig vind ik dit lekker. Vroeger was ik een periode onzindelijk. Bij Zwerfdier ben ik helemaal zindelijk, ik doe al mijn behoeftes keurig op de kattenbak. Ik ben heel speels. Heerlijk vind ik het om te spelen met speeltjes of met de mensen. Daar geniet ik echt van.

Andere dieren vind ik niet leuk. Kinderen vind ik ook niet leuk, die zijn me te druk. Daarom zoek ik een rustige huisje, zonder andere dieren en kinderen, bij mensen die regelmatig thuis zijn om mij aandacht te geven en met mij te spelen. Buiten zijn vind ik heerlijk. Daarom is een tuin belangrijk voor mij.

Kan jij mij dat fijne huisje bieden waarnaar ik op zoek ben? Kom je dan snel eens langs? Misschien bind ik jou wel om mijn pootje zodat ik met jou mee naar huis mag. Dát zou fijn zijn! Dáág, groetjes van Hanna.

Hanna

01-03-2016