Happy zoekt een huis met tuin

“Ik ben een aanhankelijke kat”

Mijn lievelingsliedje is HAPPY! Dat ken je vast wel. Een heel vrolijk liedje waar je heerlijk op kunt dansen en zingen. In het verleden was ik niet altijd happy, maar nu lacht het leven mij weer tegemoet! “I’m so Happy”!

Mijn baasje heeft mij afgestaan omdat ik niet meer gelukkig was in mijn huisje. Ik vertoonde angstig gedrag naar mijn vrouwtje. De andere kat in huis was nogal druk. Dat werd mij soms teveel. Zo nu en dan was ik onzindelijk. Dit kwam waarschijnlijk door de stress. Hier bij Zwerfdier ben ik volkomen zindelijk. Al mijn behoeftes doe ik keurig op de kattenbak.

Mijn karakter is aanhankelijk, lief en speels. Graag kom ik naar je toe voor een knuffel en aandacht. Visite in huis vind ik gezellig. Spelen vind ik leuk en is belangrijk voor mij. Soms ben ik stressgevoelig. Daarom is het belangrijk dat ik in een rustig huisje woon waar ik mij kan ontspannen. Alleen dan kan ik gelukkig worden.

In mijn nieuwe huisje wil ik niet samenwonen met andere dieren of met kinderen. Een tuin bij mijn huisje is fijn voor mij. Daarin kan ik mij heerlijk uitleven. Het is fijn als ik met 1 of 2 baasjes in een rustig huisje woon. Want rust en regelmaat is belangrijk voor mij. In het begin van mijn verblijf bij Zwerfdier was ik van slag. Het kan zijn dat ik in mijn nieuwe huisje in het begin ook van slag ben. Houd je hier serieus rekening mee als je mij in huis neemt?

BELANGRIJK: In het verleden ben ik soms onzindelijk geweest. Daarom moeten er in mijn nieuwe huisje 2 kattenbakken staan. De mensen van Zwerfdier kunnen je hier goed over voorlichten.

Had ik al verteld dat ik dol ben op kattensnoepjes? Daarmee kan je mij lokken. Leuk hè?

Wil jij samen met mij HAPPY worden? Wie wil dat nou niet! Pak dan maar snel de telefoon voor een afspraak met mij. Wie weet leven wij dan lang en happy samen. Knuffel van Happy.

Happy   -   geplaatst

15-09-2016