Harper zoekt een huis met tuin

"Ik ben een bescheiden speelse poes"

Hoi hoi, ik ben poes Harper. Wat kan ik mooi poseren hè? Met mijn cyperse jasje en mijn mooie oogopslag. En niet te vergeten mijn witte hals en mijn héle lange snorharen. Kortom, ik kan zó de Catwalk op!

Oorspronkelijk woonde ik op een boerderij in Friesland. Toen verhuisde ik naar een baasje. Deze had moeite om mij te socialiseren. Daarom kwam ik bij Stichting Zwerfdier terecht. Samen met mijn twee kittens. In het begin was dat best vreemd voor ons. Maar langzaam aan begonnen wij te wennen. Liefdevol verzorgde ik mijn kittens. De kraamtijd is nu voorbij. En inmiddels zijn mijn twee kittens de deur uit. Zij staan op eigen pootjes. Nu is het mijn beurt om aan de toekomst te denken. Beetje spannend maar ook héél leuk!

Mijn karakter is lief, rustig en bescheiden. Mensen vind ik best nog spannend. Dat komt omdat ik nogal onzeker ben. Het vertrouwen in de mensen moet ik nog terugvinden. Wel laat ik mij inmiddels aaien met een verenstokje. Onlangs heeft een verzorger die ik goed ken en vertrouw, mij geaaid! Stoer dat ik dat toeliet hè? Weet ik wat ik heel leuk vind? Spelen! Dat doe ik dan ook graag en veel. Spelen is niet alleen leuk maar ook goed om mijn angst te vergeten. Wil jij met mij spelen als ik bij jou woon?

Graag zoek ik een rustig huis met een tuin. Daarin kan ik lekker ravotten en zonnen. Andere dieren vind ik een beetje eng. Ik laat mijzelf snel ondersneeuwen. Daarom wil ik als enig dier in jouw huisje wonen. Kinderen zijn te druk voor mij. Daarom wil ik niet dat er kinderen in mijn huisje wonen.

LET OP: Het vertrouwen in de mensen moet ik nog verder opbouwen. Daarom zoek ik baasjes met ervaring met katten met een rugzakje. Baasjes die rustig zijn en mij liefdevol willen laten wennen. Een handigheidje om jou hiermee te helpen is kipfilet! Daar ben ik namelijk dol op. Dus als jij dat in huis hebt, komt het vast wel goed tussen ons.

LET OP: Ik mag niet worden geplaatst in de buurt van de Stoomweg in Breezand.

Denk jij dat jij dat ervaren baasje bent dat het wil proberen met mij? En vind jij mij goed genoeg zoals ik ben? Dan hoop ik dat wij samen heel gelukkig zullen worden. Zie ik je snel? Dan verblind ik jou vast met mijn beeldige uiterlijk. Liefs van Harper.

Harper

Geslacht
Poes
Geboren
01-05-2022
Opname
11-09-2023
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Harper

Harper

Harper in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Fides
Hinkel     >