Hilly zoekt een huisje met een tuin

Ben jij op zoek naar een speels poesje dat dol is op aandacht? Dan ben jij misschien wel op zoek naar mij!

In het voorjaar liep ik buiten te zwerven. Mijn vinder zag dat ik apathisch was. De dierenambulance bracht mij eerst naar de dierenarts. Die zag dat ik oormijt, vlooien en een slecht gebit had. Hierna mocht ik naar Stichting Zwerfdier. In de periode daarna ben ik behandeld voor mijn oorklachten en ben ik naar de tandarts geweest. Toen was ik klaar voor vertrek naar mijn nieuwe huisje.

Omdat ik zo goed omging met een kamergenootje, zijn wij samen verhuisd. Daar werden wij omringd met alle liefde, aandacht en zorg die wij ons maar konden wensen. Toch ging het niet goed. De andere poes vond ik uiteindelijk toch niet zo leuk, ik pestte haar. Dat deed ik door haar te meppen en te besluipen. Mijn baasjes hebben een kattengedragstherapeute ingeschakeld. Maar helaas mochten alle goede adviezen niet baten. Mijn baasjes besloten met pijn in hun hart afstand van mij te doen.

Mijn karakter is lief en aanhankelijk. Ik ben een uitgesproken mensenkat. Het liefst loop ik de hele dag gezellig achter je aan voor aandacht en knuffels. Het is daarom belangrijk dat mijn nieuwe baasjes veel thuis zijn. Soms lig ik op schoot maar liever lig ik knus op een kleedje naast je op de bank. Oudere rustige kinderen die veel ervaring hebben met katten, vind ik leuk.

Verenstokjes en speelmuisjes vind ik helemaal het einde. Ik ben een speelse poes vol met energie. Het is daarom belangrijk dat er veel met mij gespeeld wordt. Graag wil ik een huis met een tuin waarin ik mijn energie kwijt kan. Voor natvoer kom ik mijn mandje uit. Graag wil ik in mijn nieuwe huisje elke dag natvoer eten.

VACHTVERZORGING: Omdat ik een halflangharige poes ben, moet ik regelmatig gekamd worden. Kammen vind ik heerlijk, vooral bij mijn nekje, wangetjes en hals. Als ik gekamd word, geef ik kopjes. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover voorlichten.

Zo, nu heb ik veel over mijzelf verteld. Maar nu ben ik héél nieuwsgierig naar jou. Daarom vind ik het gezellig als je binnenkort bij mij langskomt. Dan kijken we of wij elkaar aardig vinden. Geef je binnenkort een belletje? Groetjes van Hilly.

Hilly   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-06-2013
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Hilly

Hilly

Hilly
<     Cheetah
Kevin     >