Hummer zoekt een huis met tuin

“Ik ben een gezellige en aanhankelijke gezinskat”

Hi allemaal, ik ben Hummer. Zo groot en log als de auto die mijn naam draagt, ben ik gelukkig helemaal niet. Nee stel je voor, ik ben elegant en tenger. Maar ik zet mensen graag op het verkeerde been. Daarom heet ik zo. Leuk hè?

Al een tijdje liep ik rond op een vakantiepark. Niet omdat ik daar een huisje had gehuurd hoor. Ik had helemaal nergens een huisje. Daarom ben ik bij Stichting Zwerfdier komen wonen. Nu mag ik fijn op zoek naar een eigen huisje. Heerlijk lijkt me dat!

Mijn karakter is lief, gezellig en aanhankelijk. Ik ben echt dol op aandacht. Als je bij mij op bezoek komt, geef ik je meteen kopjes. Dan kom ik direct naar je toe voor een paar knuffels. Dat vind ik heerlijk. Het is dan ook belangrijk dat ik in mijn nieuwe huisje genoeg aandacht krijg.

Omdat ik een echte gezinskat ben, wil ik graag naar een huisje met kinderen. Zij moeten dan wel aan katten gewend zijn. Zodat ze mij met rust laten als ik eet, drink, slaap of als ik gewoon even geen zin heb in aandacht. Houd je daar serieus rekening mee als je mij in huis neemt?

In mijn nieuwe huisje mogen één of meerdere andere katten wonen. Maar als ik enige kat ben is het ook prima. Ik ben gewoon heel makkelijk! Aan honden ben ik niet gewend. Dus ik wil niet naar een huisje met honden. Wel wil ik heel graag een fijne tuin om lekker naar buiten te kunnen gaan.

LET OP: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Nollenweg in Egmond aan Zee.

Wil jij deze elegante Hummer een heel fijn leventje geven? Met veel knuffels en aandacht? En een heerlijke tuin? Kom dan snel naar me toe! Ik zit al te wachten op je knuffels. Kopje van Hummer!

Hummer   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
28-07-2019
Opname
28-07-2022
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Hummer

Hummer

Hummer
<     Hailey
Jessie     >