Ibby zoekt een huisje met een tuin

“Ik ben een gezellige knuffelpoes”

Mijn naam is Ibby. Mij is verteld dat Ibby eigenlijk een afkorting is van Elizabeth. Ben ik even blij dat ik niet met die hele lange naam opgescheept zit. Ibby is lekker kort en makkelijk te onthouden!

Mijn baasje bracht mij samen met kater Yoshi en kater Gucci naar Stichting Zwerfdier. Helaas kon zij door ziekte niet meer voor ons kon zorgen. Nu mag ik op zoek naar een nieuw huisje. Eventueel samen met Yoshi en Gucci. Of met een van beiden. Maar ik vind het ook prima om alleen naar een nieuw huisje te vertrekken. De keus is aan jou!

Mijn karakter is lief en aanhankelijk. Verder ben ik nieuwsgierig, gezellig en vrolijk. Er is niets fijner dan lekker door jou geknuffeld te worden. Dat zal je wel merken als je mij in huis neemt, leuk hè?

Graag wil ik een fijne tuin bij mijn huisje om lekker naar buiten te kunnen. Met andere dieren kan ik goed opschieten. Behalve honden, daar houd ik niet van. Dus ik wil niet naar een huisje met honden. Maar als er geen andere dieren zijn, vind ik het ook goed hoor. Je ziet wel hoe makkelijk ik ben!

In mijn nieuwe huisje mogen best kinderen van alle leeftijden wonen. Als het nog kleine kinderen zijn moeten ze wel aan katten gewend zijn. Ze moeten mij namelijk wel met rust laten als ik eet, drink, slaap of gewoon eventjes geen zin heb in aandacht. Houd je daar wel rekening mee? Maar een huisje met alleen één of twee volwassenen is ook helemaal goed.

LET OP: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Faktorij in Alkmaar.

Ben jij het baasje dat mij, eventueel samen met Yoshi en/of Gucci, een heerlijk nieuw huisje wil geven? Zodat je mij fijn kunt knuffelen? Als ik dan ook nog lekker naar buiten kan, hoop ik dat je gauw voor mij langskomt. Ik lig al op je te wachten! Kopje van Ibby.

Ibby   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
10-06-2011
Opname
14-04-2022
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Ibby

Ibby

Ibby
<     Gucci
Jay     >