Ivy zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een heel terughoudende poes”

Wat zie ik er nog goed uit voor mijn leeftijd hè? Mijn naam is Ivy. Ik heb een zachte compleet zwarte vacht waar nog geen grijs haartje in te ontdekken is. Niemand gelooft dat ik al 14 jaar ben, ik lijk jaren jonger!

Omdat mijn vrouwtje werd opgenomen, ben ik bij Zwerfdier komen wonen. In mijn huisje woonde ik samen met een andere kat die mij pestte. Als ik alleen was ging het veel beter met mij. Tijdens mijn verblijf bij Zwerfdier werd ik verliefd op een kamergenoot en zijn we samen naar een huisje gegaan. Maar al snel werd ik helaas weer gepest. Daarom ben ik weer bij Zwerfdier gaan wonen.

Ik was best wel angstig geworden door al dat gepest. Maar nu mocht ik in het grote adoptieverblijf gaan wonen. Daar is lekker veel ruimte en een boel verstopplekjes. Als mensen die ik aardig vind mij nu roepen, kom ik meteen aangelopen. Dan laat ik mij heerlijk aaien. Het gaat zelfs zo goed met mij dat ik op zoek mag naar een nieuw huisje. Leuk hè?

Mijn karakter is heel verlegen en terughoudend. Als ik eenmaal goed gewend ben, vind ik samen met jou spelen heel leuk. Aaien vind ik vaak fijn, maar niet te lang achter elkaar. Ik laat duidelijk merken hoor, als ik genoeg heb van het aaien. Opgetild worden vind ik echt niet leuk. Aan onbekende mensen moet ik erg wennen. Dan zal ik mij eerst verstoppen. Houd je hier wel rekening mee als je mij in huis neemt?

Een heel rustig huishouden is belangrijk voor mij. Een of twee baasjes zonder kinderen is ideaal. Kinderen ben ik namelijk niet gewend, die zijn te druk voor mij. Het is fijn als mijn baasjes regelmatig thuis zijn. Met andere dieren wil ik absoluut niet samenwonen. Daarom wil ik de enige poes in huis zijn. Een tuin bij mijn huis is belangrijk zodat ik lekker vaak naar buiten kan.

BELANGRIJK: Het is belangrijk dat mijn nieuwe baasjes rekening houden met mijn heel terughoudende karakter en mij rustig benaderen. Dat zij veel ervaring hebben met terughoudende katten zoals ik. Dat ze mij veel tijd en geduld geven om mij op mijn gemak te laten voelen. Waarschijnlijk zal ik in het begin een terugslag in mijn gedrag krijgen. Houd je hier goed rekening mee als je mij in huis haalt?

BELANGRIJK: DIEETVOER: In mijn nieuwe huisje moet ik blaasbrokken eten. Het is belangrijk dat ik ook natvoer eet. Dit is goed voor mij. En weet je wat nou het fijne is? Ik vind natvoer zo lekker, dat je mij er ook mee kunt paaien. Dat kan dus goed gebruikt worden in mijn socialisatie proces. De mensen van Zwerfdier kunnen je hier verder over voorlichten.

Ben jij het ervaren kattenbaasje dat ik zoek? En gun je mij een fijn en gezellig leventje in jouw rustige huis? Als jij ook nog een fijne tuin hebt, maak dan snel een afspraak en kom mij bewonderen. Houd je er rekening mee dat ik heel terughoudend overkom als je naar me komt kijken? Hopelijk tot gauw! Pootje van Ivy.

P.S. Tot ik een huisje gevonden heb, mag ik in het grote adoptieverblijf wonen.

Ivy

Geslacht
Poes
Geboren
30-05-2007
Opname
03-02-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Ivy

Ivy

Ivy

Ivy in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Hagrid
Kovu     >