Jackie zoekt een baasje met ervaring

Sinds een paar jaar woon ik in het mooie adoptieverblijf van Stichting Zwerfdier. Mijn verzorgers hebben besloten dat ik weer een fijn huisje mag zoeken. Dat vind ik heel leuk maar ook erg spannend.

Als jonge kat woonde ik samen met 4 katten. Mijn baasje kon niet meer voor mij zorgen en bracht ons naar een dierenasiel in Soest. Daar kwijnde ik weg in een kooi. Toen verhuisde ik naar Zwerfdier. Daar kreeg ik meer ruimte en aandacht. Dat vond ik fijn. Hierna ben ik twee keer korte tijd in een huisje geplaatst. Beide keren ben ik teruggebracht omdat mijn baasjes mij te schuw vonden.

Mijn karakter is lief, rustig maar ook terughoudend en onzeker. Vaak reageer ik schrikkerig op geluiden en bewegingen. Ik ben een speelse kat. Heerlijk vind ik het om te spelen met een rietje of een balletje. Spelen is ook goed voor mij. Daarmee kan ik mij ontspannen en vergeet ik mijn onzekerheid.

** BELANGRIJK ** Als ik in een nieuw huis ga wonen, zal het lang duren voordat ik gewend ben. Dit kan maanden duren! In het begin zal ik bang zijn. Daarom moeten mijn nieuwe baasjes veel ervaring, tijd en geduld hebben om mij te laten wennen. Graag bepaal ik zelf het tempo. Ik wil niet geforceerd worden, daar word ik bang van. Houd je hier heel serieus rekening mee als je mij in huis neemt? Het beste is om mij te laten wennen in een aparte kamer. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover uitgebreid inlichten.

In mijn nieuwe huisje wil ik graag 1 of 2 baasjes. Dit moeten wel vrouwen zijn, want mannen vind ik niet leuk. Kinderen vind ik eng. Met een andere kat kan ik wel samenwonen. Dit moet dan wel een rustige sociale kat zijn. Een tuintje vind ik fijn. Toch zal dit wennen zijn omdat ik altijd binnen heb gewoond. De mensen van Zwerfdier kunnen je uitleggen hoe je dit aanpakt.

Ik ben een echte lekkerbek. Lekkere hapjes als gekookte kip of vis, vind ik heerlijk. Daar kan je mij goed mee paaien. Dit kan je ook goed om te gebruiken om mij te socialiseren.

Mijn uiterlijk is mooi. Maar ik wil graag dat mijn baasjes serieus kijken naar mijn innerlijk. Dat vergt veel van mijn toekomstige baasjes. Dus, heb jij ervaring met katten zoals ik? Heb jij een tuin en geen kinderen? Dan vind ik het leuk als jij naar mij komt kijken in het adoptieverblijf. Houd je er wel rekening mee dat ik schuw overkom als je naar mij komt kijken? Pootje van Jackie.

Jackie   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
09-11-2007
Opname
03-07-2017
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Jackie

Jackie

Jackie

Jackie
<     Gijssie
Lynx     >