Janus zoekt een nieuw huisje.

In de laatste weken van 2017 liep ik te zwerven bij Sint Pancras. De mensen gaven mij te eten en ik zag er goed uit. Maar het was geen pretje om de feestdagen in mijn eentje buiten te vieren. De mensen hebben mij een ‘wie ben ik bandje’ omgedaan maar niemand reageerde hierop. Daarom mocht ik bij Stichting Zwerfdier gaan wonen. De mensen van de stichting konden mij gemakkelijk nakijken. Ze vinden dat ik er gezond uitzie. Ik ben een flinke beer van een kat. In mijn periode als zwerver heb ik goed te eten gekregen. De dierenarts heeft mij nagekeken. Zij vond een klein hartruisje maar daarvoor hoef ik geen behandeling te krijgen. Verder zag zij geen bijzonderheden dus dat is fijn. De mensen knuffelen mij en geven mij aandacht, dat vind ik heerlijk. Ik heb een goedaardig karakter en ik ben een makkelijke kat. Ik houd van gezelligheid van mensen. Ik ben gek op eten, daar kan ik echt van genieten. Verder zit ik graag buiten. Mijn vacht is zwart en ik heb wit aan mijn pootjes en op mijn bef. Mijn snorharen zijn wit, dat staat mij heel leuk. Weet je wat ik graag wil? Een huis met een tuin, dat lijkt me erg fijn. Kom je eens op bezoek bij mij? Graag, dat vind ik leuk. Groeten van Janus.

Janus 80104NC01 K2.JPG

Janus   -   geplaatst