Jason zoekt een huis met tuin met poezenmaatje bij ervaren baasjes

“Ik ben een energieke knuffelkat”

Mijn levensmotto is: Een dag niet gespeeld is een dag niet geleefd! Ik hang dan ook graag de slingers op. Dat vind ik heel gezellig.

Mijn baasjes stonden mij af omdat ik de inrichting van het huis als speelgoed zag. Ik woonde op een bovenwoning. Met mijn temperament was dit te klein voor mij. Mijn energie kon ik niet kwijt en daarom werd ik gefrustreerd. Toen ik 8 weken oud was, ben ik bij mijn moeder weggehaald. Dit bleek veel te vroeg voor mij.

Mijn karakter is lief, speels en energiek. Mensen vind ik leuk en gezellig. Mijn verzorgers zijn dol op mij. Ze vinden mij lief en moeten altijd om mij lachen. Graag krijg ik knuffels, dan geef ik ook kopjes. Maar lang knuffelen hoeft voor mij niet zo. Dan geef ik zelf duidelijk aan wanneer het genoeg is. Spelen doe ik graag en veel. In alles zie ik een uitdaging om te onderzoeken en mee te spelen. Leuk hè?

Ruimte in en om het huis is belangrijk voor mij. Daarom zoek ik een ruim huis met fijne tuin. Hierin kan ik mijn energie lekker in kwijt. Het is belangrijk er rekening mee te houden dat ik nog nooit buiten ben geweest. Dit moet goed begeleid worden. De mensen van Zwerfdier vertellen hoe je dit kunt doen.

Kinderen zijn niet geschikt voor mij. Met een jong volwassene vanaf circa 18 jaar, kan ik samenwonen. Het is belangrijk dat er elke dag met mij gespeeld wordt. Zo raak ik mijn overtollige energie kwijt. Daarom zoek ik baasjes die part-time werken.

BELANGRIJK: Een poezenmaatje is heel belangrijk voor mij. Daarom mag ik alleen geplaatst worden bij een andere sociale en speelse kat. Deze kat moet andere katten gewend zijn en echt een speelmaatje willen hebben. Ik mag absoluut NIET alleen in een huisje geplaatst worden.

BELANGRIJK: Ik heb Spelagressie. Dit heb ik ontwikkeld omdat ik te vroeg uit mijn nestje ben gehaald. En, omdat ik mijn energie in mijn vorige huis niet kwijt kon. Het is heel belangrijk dat mijn nieuwe baasjes hier goed mee weten om te gaan. Zodat zij mijn lichaamstaal leren lezen en weten hoe hier mee om te gaan. De mensen van Zwerfdier vertellen je hier alles over.

Er zijn best wat dingen om rekening mee te houden als je mijn in huis neemt. Maar het leuke is dat je je nooit zult vervelen met mij. Ik breng altijd vrolijkheid en gezelligheid in huis. Naast dat ben ik gewoon een lieve knuffelkat. Wil jij het proberen met mij? Leuk, dan zie ik je snel! Kopje van Jason.

Jason

Geslacht
Kater
Geboren
07-09-2020
Opname
05-05-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Jason

Jason

Jason

Jason in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Faith
Kara     >