Jay zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een bescheiden aanhankelijke gezinskat”

Mijn naam Jay is een Hindoestaanse jongensnaam en betekent “Overwinnend”. Ondanks mijn bescheiden karakter, heb ik al heel wat overwonnen in mijn jonge leventje. Nu is het tijd om te gaan genieten!

Een aantal dagen liep ik rond bij de vinder. Er staan weinig huizen in de buurt. Omdat ik niet van de buren was, is er een chipcontrole gedaan. Helaas bleek ik geen chip te hebben. De VKA, Vermiste Katten Alkmaar, heeft mij naar Stichting Zwerfdier gebracht. Bij binnenkomst was ik wat van slag maar liet mij goed benaderen.

Mijn karakter is makkelijk, aanhankelijk en bescheiden. De mensen zijn dol op mij, ik ben echt een knuffelkat. Heerlijk vind ik het om aandacht te krijgen. Dan stamp ik met mijn pootjes van genot. Knuffelen en aaien vind ik heel fijn. Graag lig ik bij je op schoot. Lief van mij hè? Ik ben geen haantje de voorste. Bescheidenheid siert de kat, vind ik.

Graag zoek ik een fijn huisje waar ik veel aandacht krijg. Dat heb ik echt nodig anders word ik ongelukkig. Daarom wil ik dat mijn baasjes parttime werken. Met rustige kinderen vanaf 8 jaar kan ik samenwonen maar LET OP: De kinderen moeten katten gewend zijn. Het is belangrijk dat zij mij met rust laten als ik eet, drink, slaap of geen zin heb in aandacht. Natuurlijk kan ik ook bij een of twee volwassen baasjes wonen. Dat vind ik ook heel gezellig. Zolang ik maar genoeg aandacht krijg!

Een tuin bij mijn huisje is een must. Met andere katten kan ik niet samenwonen. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Lange Molenweg in Oterleek.

Heb jij allemaal vinkjes achter al mijn wensen gezet? Dan zou ik niet langer wachten met het maken van een afspraak! Wie weet tot snel. Knuffel van Jay.

Jay   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
01-10-2020
Opname
11-04-2022
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Jay

Jay

Jay
<     Ibby
Kovu     >