Jessie zoekt een huis met tuin

“Ik ben een knuffelpoes”

Mijn sterrenbeeld is “Leeuw”. Dat betekent dat ik loyaal, warmhartig en genereus ben. Dat klopt ook wel. Want als ik iemand lief vind, omring ik die met liefde. Daarom zoek ik een baasje dat graag knuffels wil. Want ik heb veel liefde te geven.

Geruime tijd zwierf ik op straat. Elke dag liep ik bij mensen naar binnen. Daar at ik de brokjes van de kat des huizes op. Dat ging zo niet langer. Helaas had ik geen chip en op een belbandje is niet gereageerd. De VKA, Vermiste Katten Alkmaar, bracht mij toen naar Stichting Zwerfdier. Bij binnenkomst was ik heel lief.

Mijn karakter is lief, makkelijk maar ook schrikachtig. Ik ben echt een mensenkat. Als er iemand in de kamer komt, loop ik erop af. In de hoop geknuffeld te worden. De mensen vinden mij dan ook echt een knuffelpoes. Van plotselinge geluiden of bewegingen schrik ik. Dan ben ik even van slag. Maar dat is snel weer over. Toch is het wel iets om rekening mee te houden.

Graag zoek ik een huisje zonder al teveel drukte. Dat is het beste voor mij. Een tuintje is een must. Kinderen zijn mij veel te druk. Daarmee wil ik niet in een huisje wonen. Dus ook geen oppaskinderen of buurtkinderen. Met een andere kat kan ik wel samenwonen. Belangrijk is dan wel dat dit een rustige sociale kat is. Deze moet geen vriendschap willen met mij. Want daar ben ik niet naar op zoek. Maar ik kan natuurlijk ook prima alleen in een huisje wonen hoor.

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Olmenlaan in Oudorp.

Vind jij mij leuk en lief? En is jouw lievelingssterrenbeeld Leeuw? Wacht dan niet en pak de telefoon voor een afspraak met mij. Ik zal je hartelijk verwelkomen! Liefs van Jessie.

Jessie   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
03-08-2020
Opname
04-08-2022
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Jessie

Jessie
<     Hummer
Keira     >