Jetje zoekt een huis met tuin of bovenwoning met afgesloten balkon

“Ik ben een speelse knuffelpoes”

Ken je de uitdrukking “Geef ‘m van Jetje”? Deze betekent: “Zet ‘m op”. Dat is mij op het lijf geschreven. Want na alles wat ik heb meegemaakt, heb ik de moed gevonden om weer vrolijk verder te gaan. Daar ben ik best heel trots op.

Ik woonde samen met mijn broertje in een huisje. Toen hij op een dag overleed, was ik verschrikkelijk van slag. Dit uitte zich in angst voor alles, met name voor kleine kinderen. Deze angst hield maar aan. Mijn baasjes zagen dat ik ongelukkig bleef en besloten om mij af te staan. Nu heb ik de kans op een nieuwe toekomst in een geschikt huisje. Zodat ik nooit meer bang hoef te zijn.

Mijn karakter is aanhankelijk, lief en speels. Als je de kamer inkomt, loop ik naar je toe om je te verwelkomen. Dan geef ik kopjes en rollebol ik over de vloer van plezier. Knuffelen vind ik fijn en soms lig ik zelfs op schoot. Heerlijk vind ik het om te spelen. Als ik een verenstokje zie bewegen of een balletje zie rollen, grijp ik mijn kans om ermee te spelen. Ook ben ik heel nieuwsgierig naar wat er in kasten zit. Grappig hè? Het is heel belangrijk dat er in mijn huisje elke dag met mij gespeeld wordt. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

Graag zoek ik een rustig huisje met 1 á 2 baasjes. Baasjes die genoeg tijd hebben om mij aandacht te geven. Als ik eenmaal gewend ben, ben ik een hele aanhankelijk poes. Andere dieren en kinderen vind ik absoluut niet leuk. Daarom moet ik als enig dier in een huisje wonen. In mijn vorige huisje kwam ik in de tuin maar kwam daar niet buiten. Daarom kan ik in een huis met tuin wonen maar ook op een bovenwoning met balkon. Dit moet wel een ruim en goed afgesloten balkon zijn. De mensen van Zwerfdier hebben goede voorbeelden hoe je je balkon goed kunt afsluiten.

Het is fijn als ik met regelmaat gekamd word. Hier word ik heerlijk ontspannen van. Leuk weetje van mij hè?

Als ik in een nieuw huisje ga wonen, is er de kans dat ik een terugval krijg in mijn bange gedrag. Dan is het belangrijk dat mijn nieuwe baasjes daar geduld en begrip voor hebben. Ik moet rustig de tijd krijgen om te wennen en mijn zelfvertrouwen te hervinden. Het is fijn als ik in een nieuw huisje een veilig holletje krijg waar ik mij kan terugtrekken als ik onzeker ben.

Kan jij mij dat ontspannen en gezellige huisje bieden waar ik zo aan toe ben? Zet ‘m op en pak dan snel de telefoon voor een date met mij. Kopje van Jetje.

Jetje   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-06-2018
Opname
08-04-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Jetje

Jetje

Jetje
<     Happy
Kaiser     >