Jieltje zoekt een bovenwoning

Mijn rugzakje zit vol met nare ervaringen. Nu hoop ik mijn rugzakje te legen en weer te vullen met mooie nieuwe herinneringen. Dat is mijn hartenwens.

Ik ben afgestaan omdat mijn baasje de zorg voor mij niet meer aankon. Oorspronkelijk kwam ik uit een zwaar vervuild huis. Daar woonde ik met 60 andere katten. Omdat ik medische problemen had, ben ik in een gastgezin geplaatst. Toen ik was opgeknapt, ging ik bij mijn baasje wonen. Toen het niet goed ging met haar, heb ik steeds tijdelijk in meerdere huisjes gewoond. Al deze gebeurtenissen hebben mij veel stress opgeleverd. Ook was ik heel ongelukkig.

Inmiddels woon ik een tijdje bij Stichting Zwerfdier en ben ik wat tot rust gekomen. Door de stress van de afgelopen jaren, is mijn ontlasting niet helemaal goed. Soms heb ik diarree en soms pastapoep. Het kan zijn dat deze klachten in een huisje zonder stress minder worden of verdwijnen. De kans is ook aanwezig dat de klachten altijd blijven. Mijn nieuwe baasjes moeten hier serieus rekening mee houden.

Belangrijk: Ik eet speciaal dieetvoer: ID brokjes. Dit moet ik in mijn nieuwe huisje ook eten. Natvoer is niet goed voor mij maar gekookte kip mag ik eten. Dat vind ik heerlijk.

Ik ben een onzekere, rustige knuffelpoes. Als mensen mij benaderen, vind ik dat eerst spannend. Maar als ze mij eenmaal gaan aaien, vind ik het heerlijk. Dan geef ik kopjes en klets ik tegen je. Knuffelen vind ik heel fijn! Als ik in een nieuw huisje ga wonen, heb ik de tijd nodig om te wennen. Heb jij het geduld en de tijd om mij te laten wennen in mijn nieuwe huisje?

Graag wil ik in een rustig huisje zonder kinderen en zonder andere dieren wonen. Rustige baasjes met geduld vind ik fijn. Bij drukte in huis laat ik mij niet zien. Altijd heb ik op een bovenwoning gewoond. Graag wil ik nu weer op een bovenwoning wonen.

Ben je onder de indruk van mijn geschiedenis? En wil jij mij helpen mijn rugzakje te vullen met mooie nieuwe herinneringen? Dan hoop ik bij jou heel gelukkig te gaan worden. Liefs van Jieltje.

Jieltje   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-05-2011
Opname
31-10-2019
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Jieltje

Jieltje

Jieltje
<     Hilly
Knorretje     >