Jill zoekt een boerderij

Ik ben avontuurlijke schildpadpoes Jill. Vroeger was ik een zwerfpoes. Nu zoek ik een boerderij waar ik verzorgd word en kan genieten van het buitenleven.

Ruim anderhalf jaar liep ik rond op het industrieterrein in de Boekelermeer. De mensen van de Dierenambulance hebben mij gevangen en naar Stichting Zwerfdier gebracht. In het begin van mijn verblijf, was ik ontzettend bang en ongelukkig. Ik blies naar iedereen die te dicht bij mij kwam. Nu woon ik hier al weer een tijdje en ben inmiddels al wat gewend. Maar nog steeds ben ik niet echt toegankelijk voor mensen. Waarschijnlijk komt dit door mijn lange periode van zwerven op straat waar ik geen sociaal contact met mensen had. Toch laat ik mij hier door één verzorger aaien.

De mensen zien dat ik niet geschikt ben als huispoes. Maar dat ik wel geschikt ben om als kat op een boerderij of een erf te wonen. Maar dan is het wél belangrijk dat ik goed verzorgd word. Want ik heb al genoeg voor mijzelf moeten zorgen. Het is dus van belang dat ik een thuisbasis heb waar mijn eten staat en waar ik in de gaten gehouden word. Wil je hier rekening mee houden als je voor mij kiest? Ik houd van brokjes maar je maakt mij heel blij met blikvoer. Daar geniet ik van.

Heb jij een boerderij of woon jij in een landelijke omgeving met groot buiten? Gun jij een ex-zwerfpoes een thuisbasis met alle vrijheid? En vind je het ook belangrijk dat ik in de gaten word gehouden en goed verzorgd word? Dan ben jij misschien wel het baasje dat ik zoek! Kom je snel eens bij mij kijken? Groetjes van Jill.

Jill   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
21-11-2015
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Jill
<     Hanna
Joppe     >