Jill zoekt een rustig huisje.

Ik ben schildpadpoes Jill. Tot voor kort was ik een zwerfpoes. Ruim anderhalf jaar heb ik op het industrieterrein in de Boekelermeer rondgelopen. Maar de mensen van de Dierenambulance hebben mij gevangen met een vangkooi en naar Stichting Zwerfdier gebracht.

Nu zit ik hier bang te zijn in mijn kooi. Daarom blaas ik naar je als je mijn kooi open doet en mag je mij (nog) niet aaien. Maar weet je, ik zou toch wel heel graag naar een eigen huisje willen vertrekken. Omdat ik weet dat mijn zwerversleven niet goed voor mij is. Een warm mandje, lekker eten en liefdevolle verzorging is veel beter voor mij.

Dus daarom ben ik op zoek naar iemand die mij een kans geeft op een huiselijk leven. Iemand met heel veel geduld en iemand die mij de tijd geeft om weer het vertrouwen in de mensen te krijgen. Ik kan niet garanderen dat ik aaibaar zal worden. Maar diep in mijn hartje ben ik je dankbaar als jij mij wilt verzorgen en goed voor mij wilt zijn. Ben jij zo iemand, wil je mij dan alsjeblieft een kans geven? Een kans op een nieuw leven zodat ik nooit meer hoef te zwerven in de kou?

Jill

Geslacht
Poes
Geboren
21-11-2015
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
?
Jill

Jill in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Hanna
Moppy     >