Joppe wil graag samen wonen met Lopke

Hallo allemaal, ik ben (bijna) witte kater Joppe met de mooie groene ogen. De mensen vinden mij een schat van een kat.

Samen met twee andere poezen leefde ik gelukkig en tevreden bij mijn baasje. Op een dag kon hij niet meer voor ons zorgen. Dat was heel verdrietig voor ons allemaal. Toen zijn wij naar Stichting Zwerfdier gebracht. Daar was ik vrij snel gewend, ik vond het er wel gezellig.

De mensen zagen dat mijn huid op mijn kopje en rondom mijn ogen, er onrustig uitzag. Ook spuugde ik veel. Toen kreeg ik speciaal Hypoallergeen voer. Daar knapte ik enorm van op. Het spugen stopte en mijn huid herstelde zich goed. Van de dierenarts moet ik dit voer mijn hele leven blijven eten. Dit is heel belangrijk. Omdat ik bijna helemaal wit ben, is het belangrijk om in de zomer als ik buiten kom, mijn oren in te smeren. Dit voorkomt het verbranden van de dunne huid van mijn oren. Dit moet met speciale zonnebrandcreme voor dieren. De mensen van Zwerfdier kunnen je hier goed over voorlichten.

Mijn karakter is lief, rustig en sociaal. Ik houd van aandacht en gezelschap van mensen. Als er iemand in de kamer komt, loop ik naar diegene toe om kopjes te geven en aaitjes te krijgen. Ook zit ik graag bij de mensen op schoot. In mijn vorige huisje was ik geen kinderen gewend. Daarom wil ik weer graag geplaatst worden in een rustig huisje zonder kinderen.

Heel graag wil ik samen met Lopke wonen. Ik zoek haar vaak op om gezellig bij haar te liggen. Dat vinden wij allebei heel knus. In mijn nieuwe huisje is het heel belangrijk dat ik mijn dieetvoer blijf eten en geen ander voer krijg! Wil je daar rekening mee houden als je ons in huis neemt? In mijn vorige huisje kwam ik graag buiten. Een huis met een tuin is daarom belangrijk voor mij.

Zoek jij twee lieve huisgenootjes? En, is het dieetvoer geen probleem voor jou? Dan vind ik het leuk als jij ons binnenkort belt voor een afspraak! Groetjes van Joppe (en Lopke natuurlijk).

Joppe   -   gereserveerd

Geslacht
Kater
Geboren
01-03-2005
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Joppe

Joppe

Joppe in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Jill
Lex     >