Kaiser zoekt met Diez een huisje met ervaren baasjes

“Ik ben een energieke knuffelkat”

Bij Zwerfdier ontstaan soms mooie vriendschappen. Zo ook bij kater Diez en mij. Wij ontmoetten elkaar en er was direct een klik. Soms lijkt het alsof wij broers zijn, in karakter maar ook in uiterlijk! Broers zijn wij niet maar inmiddels wèl gezworen kameraden. Wij laten elkaar nooit meer in de steek!

Door uitwisseling met asiel Oostzaan, woon ik nu bij Stichting Zwerfdier. Daar was ik moeilijk te herplaatsen. Dit kwam door mijn onvoorspelbare gedrag. Vaak was ik lief en gaf kopjes. Soms sloeg dit om in pittig gedrag. Het asiel heeft een kattengedragsdeskundige naar mij laten kijken. Die zag dat ik last had van spelagressie. Bij binnenkomst bij Zwerfdier was ik relaxed.

Mijn karakter is lief, speels en energiek. Aandacht en knuffels van mensen vind ik fijn. Heerlijk vind ik het om op schoot te zitten. Maar let op: Als ik op schoot zit, wil ik niet aangehaald worden. Dan moet je mij met rust laten, anders kan ik uithalen. Houd je hier serieus rekening mee als ik bij jou op schoot zit?

Dagelijkse vaste structuur is heel belangrijk voor mij: Rust, ritme en regelmaat. Spelen vind ik fijn maar is ook belangrijk voor mij. Daarmee raak ik mijn overtollige energie kwijt. In mijn huisje moet op vaste tijden met mij gespeeld worden. Houd je hier serieus rekening mee als je mij in huis neemt? Oh ja, Diez en ik ravotten ook veel met elkaar. Soms spelen wij zelfs een potje voetbal met elkaar. Leuk hè?

Graag woon ik bij minstens twee baasjes. Ik kan bij oudere kinderen wonen vanaf circa 16 jaar. Mijn baasjes moeten ervaren zijn in de omgang met spelagressie. De mensen van Zwerfdier kunnen je hier goed over voorlichten. Ook moeten zij mij vaste structuur kunnen bieden. Het is belangrijk dat ik genoeg aandacht krijg. Daarom wil ik graag dat mijn baasjes part-time werken maar niet in wisseldienst. Het is belangrijk dat ik weet waar ik aan toe ben.

Graag wil ik een tuin bij mijn huisje. Daarin kan ik stoom afblazen. Andere dieren vind ik niet leuk. Ik wil alleen samen met Kaiser wonen.

DIEETVOER: Omdat Diez blaasdieet eet (CD brokken) eet ik dat ook. Deze brokken vind ik heerlijk. Daarnaast eet ik elke dag natvoer. Ook moeten er meerdere kattenbakken zijn in mijn huisje. Het is belangrijk dat er grit in mijn kattenbak zit. De mensen van Zwerfdier kunnen je hier verder over inlichten.

Is jullie huisje geschikt om het Thuis te worden van mij en Diez? Dan hopen wij dat wij ons binnenkort aan jullie mogen voorstellen. Dan beloven wij dat je je met ons nooit zult vervelen! Kopje en pootje van Kaiser (en Diez natuurlijk).

Kaiser

Geslacht
Kater
Geboren
27-05-2016
Opname
19-02-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Kaiser

Kaiser

Kaiser

Kaiser

Kaiser

Kaiser in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Diez
Liv     >