Kara zoekt een bovenwoning met afgesloten balkon of (kleine) afgesloten tuin

“Ik ben een rustige knuffelpoes”

De afgelopen tijd is er veel onrust geweest in mijn leventje. Ik woonde in een aantal huisjes waar ik mijn geluk helaas niet kon vinden. Nu is mijn diepste wens om naar een huisje voor altijd te gaan. Zodat ik nooit meer hoef te verhuizen en intens gelukkig mag zijn!

Voor de tweede keer woon ik bij Stichting Zwerfdier. De eerste keer woonde ik gelukkig in mijn huisje. Maar toen er een hond bijkwam, werd ik diepongelukkig. Daarom verbleef ik altijd elders in huis, ver weg van de hond. Door de stress werd ik onzindelijk. Toen werd er afstand van mij gedaan. Bij Zwerfdier vond ik mijn rust en was ik direct zindelijk.

Toen werd ik geplaatst in een fijn gezin met andere kat. Die kat vond ik niet leuk. Toen werd ik bij goede vrienden van mijn baasje geplaatst. Maar door drukte van een verbouwing, werd ik ook daar ongelukkig en onzindelijk. Sinds ik weer bij Stichting Zwerfdier woon, ben ik volkomen tot rust gekomen. Ik zit weer goed in mijn vel. Hier ben ik volkomen zindelijk. Al mijn behoeftes doe ik keurig op de kattenbak.

Mijn karakter is lief, rustig en makkelijk. Als ik word benaderd voor een knuffel, vind ik dat gezellig en fijn. Dan laat ik mij goed aaien. In mijn vorige huis kwam ik geen knuffels halen. Wel sliep ik ’s nachts op bed bij mijn baasje. Mijn verzorgers vinden mij een relaxte poes. Ik ben geen druktemaker en vermaak mijzelf goed. Met een natje en droogje, een warm mandje en liefdevolle aandacht, ben ik volkomen tevreden.

Graag zoek ik een bovenwoning met afgesloten balkon. Óf een (kleine) afgesloten tuin. In mijn vorige huis kwam ik alleen buiten met mooi weer. Maar het liefst lag ik binnen in een mandje. Of ik zat op de vensterbank naar buiten te kijken. Met andere dieren wil ik absoluut niet samenwonen. Ik wil de enige kat in huis zijn.

Graag woon ik in een rustig huisje, bij een of twee baasjes. Met kinderen wil ik niet samenwonen. Ook wil ik niet dat er buurkinderen of oppaskinderen in huis komen. Als ik in een nieuw huisje ga wonen, kan ik een terugval krijgen. Dan kan ik in het begin van slag zijn. Het is dan ook belangrijk dat mijn nieuwe baasjes hier serieus rekening mee houden.

BELANGRIJK: Graag wil ik twee kattenbakken in mijn huisje. De mensen van Zwerfdier lichten je daar goed over in. In het verleden ben ik een paar keer naar de tandarts geweest. Nu heb ik nog maar een paar tanden over. Hiermee kan ik prima eten. Natvoer vind ik heerlijk. Dat wil ik, naast brokjes, elke dag eten in mijn nieuwe huisje.

Gun jij mij dat rustige huisje voor altijd waar ik helemaal mijzelf mag zijn? Dan hoop ik dat ik bij jou mag wonen. Want ik wil nooit meer verhuizen en voor altijd gelukkig zijn. Knuffel van Kara.

Kara   -   geplaatst

25-06-2009