Kara zoekt een bovenwoning met afgesloten balkon

“Ik ben een rustige knuffelpoes”

Mijn witte jasje met markante vlekken is heel bijzonder. Het lijkt dat de vlekken zwart zijn. Maar dat is niet zo. Ze zijn heel mooi donkergrijs. Bijzonder hè?

Ik woonde gelukkig in mijn huisje. Maar zes jaar geleden kwam er een hond bij. Deze hond vond ik vreselijk. Daarom verbleef ik vaak elders in huis, ver weg van de hond. Door de stress werd ik onzindelijk. Uiteindelijk is er afstand van mij gedaan. Sinds ik bij Stichting Zwerfdier woon, ben ik helemaal tot rust gekomen. Ik zit weer goed in mijn vel. Hier ben ik volkomen zindelijk. Al mijn behoeftes doe ik keurig op de kattenbak.

Mijn karakter is lief, rustig en makkelijk. Als ik word benaderd voor een knuffel, vind ik dat gezellig en fijn. Dan laat ik mij goed aaien. In mijn vorige huis kwam ik geen knuffels halen. Wel sliep ik ’s nachts op bed bij mijn baasje. Mijn verzorgers vinden mij een relaxte poes. Met een natje en droogje, een warm mandje en liefdevolle aandacht, ben ik volkomen tevreden.

Graag zoek ik een bovenwoning met afgesloten balkon. In mijn vorige huis kwam ik alleen buiten met mooi weer. Maar het liefst lag ik binnen in een mandje. Met honden wil ik absoluut niet samenwonen. Wel kan ik eventueel met een andere rustige en sociale kat wonen. Deze moet dan wel andere katten gewend zijn. Maar ik kan ook heel goed alleen wonen.

Het is fijn als ik in een rustig huisje woon. Bij een of twee baasjes. Jonge kinderen zijn te druk voor mij. Ik kan wel met een jong volwassene vanaf circa 16 jaar wonen. Als ik in een nieuw huisje ga wonen, kan ik een terugval krijgen. Dan kan ik in het begin van slag zijn. Het is dan ook belangrijk dat mijn nieuwe baasjes hier serieus rekening mee houden.

BELANGRIJK: Graag wil ik twee kattenbakken in mijn huisje. De mensen van Zwerfdier lichten je daar goed over in. In het verleden ben ik een paar keer naar de tandarts geweest. Nu heb ik nog maar een paar tanden over. Hiermee kan ik prima eten. Natvoer vind ik heerlijk. Dat wil ik, naast brokjes, elke dag eten in mijn nieuwe huisje.

Gun jij mij dat fijne huisje waar ik helemaal mijzelf mag zijn? Dan hoop ik dat ik bij jou mag komen wonen. Want ik wil heel graag naar een fijn huisje toe. Knuffel van Kara.

Kara   -   geplaatst

25-06-2009