Karlijn

In het voorjaar van 2018 liep ik te zwerven in de rivierenwijk in Heerhugowaard. Regelmatig liep ik het huis van een mevrouw binnen. Daar woonde nog een kat maar wij lagen elkaar niet. Mevrouw zag dat ik dikker begon te worden en ze dacht dat ik zwanger was. Ze heeft de mensen van de dierenambulance gebeld. Die hebben mij opgehaald en naar Stichting Zwerfdier gebracht. Hier mocht ik wonen in een speciale kamer voor moederpoezen. Drie weken later heb ik vier lieve kleine katjes gebaard. Die heb ik heel goed en lief verzorgd totdat zij naar hun eigen huisjes mochten vertrekken.

Nu moet ik verder met mijn eigen leven. Een huis met een tuin lijkt mij erg leuk. Een gezin met grote en rustige kinderen, die gewend zijn om met katten om te gaan, lijkt mij ook leuk. In Heerhugowaard ging het niet goed met de andere kat in huis. Plaatsing in een huis met andere dieren is daarom niet verstandig.

Mijn verzorgers kunnen mij gemakkelijk aanhalen. Ik kruip graag bij de mensen op schoot. Ze knuffelen mij en ze kammen en borstelen mij. Maar als ik er genoeg van heb kan ik onverwachts uithalen. Daarom ben ik niet geschikt voor kleine kinderen. Mijn karakter is lief maar ook heel gevoelig. Vooral voor veranderende situaties. Dan kan ik echt van slag zijn en heel fel reageren. Dat is iets om serieus rekening mee te houden als je mij in huis neemt.

Zie je mijn vacht? Die heeft een mooie schildpadtekening en er zit ook wit in. Mooi hè? Denk je dat je mij een mooie toekomst kunt geven? En, denk je dat je om kunt gaan met mijn soms felle gedrag? Leuk, mag ik je dan vragen om een afspraak met mij te maken? Dan kunnen we elkaar ontmoeten. Dat lijkt mij heel gezellig. Tot gauw, liefs van Karlijn.

Karlijn   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-04-2016
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
nee
Karlijn
<     Hommes
Keesha     >