Kato zoekt een huis met een tuin

Val jij op een fleurige en kleurige poes die dol is op aandacht? En houd jij van huisje, boompje, beestje? Dan ben ik misschien wel de aanhankelijke poes die jij zoekt!

Lange tijd woonde ik gelukkig en tevreden bij mijn baasje. Ik kreeg veel aandacht en dat vond ik fijn. Toen mijn baasje full-time ging werken, begon ik in huis te plassen. Mijn baasje heeft van alles geprobeerd, maar ik bleef onzindelijk. Sinds ik bij Zwerfdier woon, ben ik volkomen zindelijk. Al mijn behoeftes doe ik keurig op de kattenbak.

Mijn karakter is lief, makkelijk en aanhankelijk. Dol ben ik op aandacht. Als ik mensen zie wil ik graag knuffels en aaitjes. Dat vind ik zó fijn! Ik ben een echte kroelpoes. In mijn vorige huisje ging ik naar buiten maar kwam ik niet verder dan de tuin. Ik ben dan ook niet avontuurlijk ingesteld. Kleine kinderen en andere dieren vind ik niet leuk. Daarom wil ik als enige kat in een huisje wonen. Soms borstelen de mensen mij. Dat vind ik niet fijn omdat ik een borstel eng vind.

** BELANGRIJK ** Ik heb véél aandacht nodig. Daarom moet mijn baasje veel thuis zijn bij mij. Dat vind ik gezellig en zo blijf ik zindelijk. Daarom mag mijn baasje maximaal twee dagen, of vier halve dagen, in de week werken. Houd je hier serieus rekening mee als je mij in huis neemt?

** BELANGRIJK ** Ik heb dieetvoer: Blaasdieet. Dit moet ik altijd blijven eten. Gelukkig vind ik dit lekker. Blikvoer eet ik niet. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover inlichten.

Ben jij op zoek naar een lieve aanhankelijke poes? Ben jij heel veel thuis om mij aandacht te geven? Kortom, wil jij je leven delen met een gezellig poezenmaatje? Dan vind ik het fijn als jij mij belt voor een afspraak. Dan kunnen wij kennis met elkaar maken. Wie weet klikt het wel zo goed, dat ik bij jou mag komen wonen. Dat zou leuk zijn hè? Tot snel! Liefs van Kato.

Kato   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
16-09-2012
Opname
29-06-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Kato

Kato
<     Dash
Kira     >