Keesha zoekt een huisje zonder andere katten

Mijn eerste baasje kan niet meer voor mij zorgen. Bij mijn tweede baasje reageer ik fel op de andere katten in huis en ik val ze zelfs aan. Daarom zoek ik nu een huisje zonder andere huisdieren. Mijn achterpootjes zijn een beetje doorgezakt, dat komt door een neurologische afwijking aan mijn rug. Daarom loop ik een beetje moeilijk. Maar ik kan mij goed redden hoor. Hoog springen kan ik niet. Als ik op de bank ga zitten gebruik ik het liefst een opstapje.

Iedereen vindt mij een lieve knuffelkat. Jouw aandacht en jouw vele aaitjes vind ik leuk. Het liefst zit ik dicht tegen je aan en soms op schoot. In huis loop ik als een hondje achter je aan want ik wil graag bij je zijn. Weet je wat ik graag wil? Wonen bij oudere mensen die veel thuis zijn, gezellig. Weet je wat ik nog meer wil? Wonen in een appartement. Want buiten op straat lopen ben ik niet gewend, dat is gevaarlijk voor mij. Een afgesloten balkon is goed genoeg voor mij. Dat hoeft niet helemaal afgeschermd te zijn omdat ik niet hoog kan springen. Het balkon moet wel dicht zijn tot aan de vloer. Zo kan ik op veilige wijze af en toe een frisse neus halen.

Ik eet gewone droge brokjes. Dieetvoer heb ik niet nodig. Als nat voer eet ik graag gourmet mousse verdund met water zodat ik het gemakkelijk kan oplikken. Ander blikvoer krijg ik vanwege de platte vorm van mijn kopje niet naar binnen. Mag ik je vragen om mij 1 keer per week goed te kammen? Graag, dank je wel.

Om mijn spieren in mijn achterpootjes zo sterk mogelijk te maken heb ik regelmatig een injectie met anabolen nodig. Verder heb ik een hartruisje, daar krijg ik medicijnen voor. Maar hier kan ik gewoon oud mee worden hoor, en deze medicijnen zijn niet duur. Ten slotte heb ik een chronische ontsteking aan mijn ogen. Die moeten elke dag worden schoongemaakt. De mensen van Zwerfdier kunnen je hier meer over vertellen.

Nou, wat een verhaal hè? Je ziet dat ik een poesje ben dat veel aandacht nodig heeft en ook medische verzorging. Wil je hiermee rekening houden als je mij in huis neemt? Zie je het wel zitten met mij? Mag ik je dan vragen om een afspraak met mij te maken? Dan kunnen we elkaar zien en dan hoor je verder alles over mij. Tot dan, liefs van Keesha.


Keesha

Geslacht
Poes
Geboren
21-03-2005
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Keesha

Keesha

Keesha in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Karlijn
Meesie     >