Keesje zoekt een rustig huisje met een tuin.

Mijn baasje ging verhuizen naar een woning zonder tuin. Nu houd ik heel veel van mijn ommetje. Mijn baasje wil graag dat ik naar een huisje met een tuin verhuis, en daarom woon ik nu bij Stichting Zwerfdier. Hier gaan ze een huisje met een tuintje voor mij zoeken. Ik hecht mij graag aan mijn nieuwe woning en aan een lekker veilig mandje. In mijn vorige huis was ik gewend aan kinderen, rustige honden en niet-dominante katten. Hier bij de stichting loop ik los in mijn kamer. Nou ja, lopen is een groot woord, ik lig graag op mijn vaste plaatsje onderop een meubel. Ik ben afwachtend naar mensen die ik niet goed ken. Ook voor mijn verzorgers ben ik nog op mijn hoede. Dat gaat waarschijnlijk ook gebeuren als je bij mij op bezoek komt. Mag ik je vragen om daarmee rekening te houden? Dank je wel. Verder kan ik heel goed blazen naar de mensen. Als mijn verzorgers bij mij zijn gaan ze spelletjes met mij doen, met rietjes en veertjes. Ze laten droge brokjes over de vloer rollen en dan ren ik er achteraan. Dat vind ik allemaal erg leuk. Na zo’n spelletje laat ik mij voorzichtig aaien. Zie je mijn mooie grijs cyperse vacht? Mooi hè? Ik vind het leuk als je binnenkort een afspraak met mij maakt.

Keesje   -   geplaatst

01-09-2008