Kellie zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een lieve poes met pit

Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Kellie. Wat een stoere naam hè? De betekenis van mijn naam is ‘strijd’. Als zwerver heb ik genoeg van de strijd om eten en een slaapplaats. Die tijd ligt achter mij. Liever ga ik samen met jou de strijd aan. De strijd om een héle gelukkige toekomst samen welteverstaan!

Ruim 3 weken zat ik in de bosjes naast het huis van de vinder. De vinder heeft mij al die tijd eten gegeven. Niemand wist wie ik was of waar ik woonde. VKA (Vermiste katten Alkmaar) heeft een chipcontrole gedaan. Helaas had ik geen chip. Daarom ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht.

Mijn karakter is lief maar ook pittig. Je kunt me aaien maar ik kan ook uithalen als ik het niet leuk meer vind. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

Graag wil ik een rustig huisje bij een of twee ervaren, rustige baasjes. Baasjes die veel geduld hebben om mij op mijn gemak te laten gaan voelen. Want dat geduld heb ik echt nodig. Ik moet namelijk in een nieuw huisje mijn zelfvertrouwen weer opbouwen. En dat kan best even duren. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

Kinderen vind ik niet leuk. Daarmee wil ik niet samenwonen. Andere katten vind ik ook niet leuk.  Graag wil ik als enige kat bij je wonen. Ook wil ik graag een tuin bij mijn huisje zodat ik lekker naar buiten kan.

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Jongkindlaan in Alkmaar.

Gun jij mij weer een mooie toekomst?  Waarin we samen de strijd aangaan voor een gelukkige toekomst samen? Hopelijk kom je dan snel langs om kennis te maken. Boks van Kellie.

Kellie

Geslacht
Poes
Geboren
01-08-2018
Opname
09-08-2022
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Kellie

Kellie

Kellie

Kellie in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Keira
Kip     >