Kellie zoekt een huis of een boerderij met groot erf

“Ik ben een zelfstandige speelse poes met pit”

Hoi, ik ben Kellie. Mijn sterrenbeeld is Leeuw. Dat vind ik supergaaf want Leeuwen zijn mijn lievelingsdieren! Zij zijn energiek, zelfverzekerd en staan graag in de belangstelling. Kortom, échte leiders dus. Nou, in die omschrijving kan ik mij goed vinden!

Ruim 3 weken zat ik in de bosjes naast het huis van de vinder. De vinder heeft mij al die tijd eten gegeven. Niemand wist wie ik was of waar ik woonde. De VKA (Vermiste katten Alkmaar) heeft een chipcontrole gedaan. Helaas had ik geen chip. Daarom ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. In het begin van mijn verblijf was ik echt van slag. Na een tijd mocht ik wonen in het grote adoptieverblijf. Kijk maar op de foto’s!

Mijn karakter is zelfstandig, nieuwsgierig en pittig. Soms heb ik een aanhankelijke bui. Dan wil ik aandacht van mensen. Het is dan belangrijk dat ik niet met handen geaaid wordt. Want ik heb door mijn verleden nooit geleerd hoe daarmee om te gaan. Als ik geaaid word kan ik onberekenbaar zijn en naar je uithalen. Het is dan beter om mij met een verenstokje of ruggenkrabber te kriebelen. Zo krijg ik toch aaitjes maar niet met jouw hand. Dat is een goede oplossing toch?!

Weet je wat zo leuk is? Ik ben hartstikke speels! Als mijn verzorgers met mij spelen met een stokje met slinger, ga ik uit mijn bol. Dan ren ik erachter aan en word heel blij! Spelen is leuk maar ook goed voor mij. Zo kan ik lekker mijn energie kwijt.

BELANGRIJK: Graag woon ik in een huis of boerderij met een groot erf. Ruimte is belangrijk voor mij. In mijn nieuwe woonomgeving is het belangrijk dat ik mijzelf mag zijn. Waar er niks van mij verwacht wordt. Alleen dan kan ik mijzelf ontplooien. Daarom zoek ik ervaren baasjes die begrijpen waarom ik ben zoals ik ben. Baasjes die met begrip voor mijn verleden en mijn gedrag met mij omgaan. Houd je hier rekening mee?

Kinderen houd ik niet van. Daarmee wil ik niet wonen. Met katten kan ik niet samenwonen. Met andere dieren kan dit wel. Dit moeten dan wel dieren zijn die gewend die katten gewend zijn. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover inlichten.

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Jongkindlaan in Alkmaar.

Heb jij een fijn erf om jouw huis of boerderij? Gun jij deze mooie Leeuwin een prachtige toekomst? Waarin niets van haar wordt verwacht? En ben jij misschien ook wel een Leeuw van sterrenbeeld? Dan voel ik nu al een klik met jou! Bel je snel? Want ik wil graag bij jouw wonen. Groetjes van Kellie.

Kellie   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-08-2018
Opname
09-08-2022
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Kellie

Kellie

Kellie

Kellie
<     Hedwig
Kissa     >