Kevin zoekt een huis met een tuin

Val jij voor mijn onweerstaanbare snoet? Dat kan ik mij wel voorstellen want niemand heeft zulke grappige lijntjes in zijn ogen als ik!

Een tijdje liep ik rond bij mijn vinder. Die zag dat ik steeds op de drukke autoweg liep. Dit was heel gevaarlijk voor mij. Toen heeft de Dierenambulance mij in een mandje gedaan en naar Stichting Zwerfdier gebracht. Wat was ik blij en opgelucht dat ik gered was van de gevaarlijke straat!

Bij Zwerfdier ben ik heel lief tegen de mensen. Mijn karakter is dan ook makkelijk, lief en aanhankelijk. Ik ben dol op aandacht. Het liefst zit ik de hele tijd op schoot. Daarom is het belangrijk dat ik in een huisje ga wonen waar ik genoeg aandacht krijg. Dat kan bij een stel zijn maar dat kan ook bij een gezin met kinderen. Dan is het wel belangrijk dat het oudere kinderen zijn die katten gewend zijn.

Voor een kitten ben ik vrij relaxed. Natuurlijk vind ik het heel leuk als er met mij gespeeld wordt maar aandacht vind ik belangrijker.

Andere katten vind ik best gezellig. Alhoewel ik mij niet veel met ze bemoei. Als een andere kat druk is en zich opdringt aan mij, vind ik dat helemaal niet leuk. Daarom wil ik alleen samenwonen met een andere kat als die rustig en sociaal is.

Graag kom ik buiten. Daarom wil ik een huis met een tuintje. Ik ben dol op eten, vooral op blikvoer. Dit eet ik heel snel op. Dat heeft waarschijnlijk te maken met mijn periode op straat. Graag wil ik in mijn nieuwe huisje naast brokjes ook blikvoer eten.

Ben jij als een blok gevallen voor mijn verhaal en mijn lieve snoet? Dan ben je van harte welkom om mij in het echt te ontmoeten. Wie weet kom ik dan wel meteen bij je op schoot zitten. Bel je snel voor een afspraak? Liefs van Kevin.

Kevin   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
04-04-2019
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Kevin

Kevin

Kevin
<     Hilly
Loki     >