Kiddie zoekt een rustig huisje

Heb je geen kinderen en zoek je een jonge kat die graag in de tuin komt? Dan nodig ik je uit om verder te lezen. In mijn vorige huis ging het niet goed samen met de andere kat. Die heeft mij nooit aanvaard als huisgenoot. Daarom heeft mijn baasje besloten om via Stichting Zwerfdier een nieuw huisje voor mij te zoeken. In mijn vorige huis was ik erg lief en een knuffelkat. Graag zat ik op schoot bij mijn baasjes. Hier bij de stichting ben ik meestal lief en nieuwsgierig naar de mensen. Maar voor de dierenarts ben ik een drama en beslist geen leuke kat. Deze keerzijde in mijn gedrag is belangrijk. Ik vraag je om hiermee rekening te houden.

Van harde onbekende geluiden houd ik niet, ik schrik ervan. Weet je wat ik wel leuk vind? Aandacht en aaitjes. Dan ga ik op mijn rug liggen rollebollen van plezier, met mijn pootjes omhoog. En ik ga lekker spinnen. Spelen met een speelstokje vind ik ook leuk. Maar als je te fanatiek wordt dan ga ik grommen. Dus rustig met mij spelen is het advies.

Al een tijdlang heb ik last van blaasgruis. Daarom krijg ik dieetbrokjes. Die vind ik heel lekker. Dit dieet moet ik levenslang krijgen om problemen met mijn blaas te vermijden. Het is daarom niet goed als ik bij de buren andere brokjes ga eten.

Als ik in mijn mandje lig, dan denk ik na over mijn toekomst. Dan droom ik van een rustig huis met een tuin. Een huis zonder kinderen want die vind ik niet leuk. Ook grote kinderen niet. Rustige mensen die mij veel aandacht geven en weten om te gaan met mijn soms pittige gedrag, die vind ik wel leuk.

Mijn vacht is zwart met een klein beetje wit erin. Als je bij mij op bezoek komt kun je dat zien. In het begin kan ik een beetje schuw overkomen. Maar ach, ik ben nog jong en ik pas mij wel aan hoor. Zie je het wel zitten met mij? Mag ik je dan vragen om een afspraak met mij te maken? Leuk, dan zien wij elkaar. Tot dan, liefs van Kiddie.

Kiddie

05-06-2016
Kiddie

Kiddie in het echt zien?