Kiddy kan niet met andere dieren

De afgelopen periode was niet leuk voor mij. Mijn baasje is overleden. Daarom woon ik nu bij Stichting Zwerfdier. Over mijn verleden is niet veel bekend. In mijn huis was ik een hond gewend. De dierenarts denkt dat ik ben gesteriliseerd. Verder ben ik een gemakkelijk, lief en zachtaardig poesje. Als je mij aait vind ik dat zo leuk dat ik jou een beetje ga bijten, dat zijn liefdesbeetjes. Ik ben nieuwsgierig en ik ga graag op onderzoek uit. Maar hier bij de stichting houd ik ook van een veilig en beschermd plekje. Soms ben ik een beetje schrikkerig, wat angstig en ook snel van slag. Mijn zachte vacht is helemaal zwart. Oh ja, andere katten vind ik niet leuk. Bij jou in huis wonen vind ik heel gezellig, maar wel graag zonder andere kat. Vind je mij leuk? Mag ik als enige kat in jouw huis wonen? Ik ben een jong poesje en ik zoek een lange toekomst samen met jou. Een bovenwoning is genoeg voor mij. Kom je bij mij op bezoek? Leuk, graag, lieve kopjes van Kiddy.

Kiddy

14-04-2014