Kiezel zoekt een huis met tuin

Als je mijn naam leest, denk je vast aan een kiezelsteen. Maar in het echt lijk ik helemaal niet op een steen. Mijn karakter is namelijk héél zacht. Zo zacht als een veertje.

Mijn baasje heeft afstand van mij gedaan omdat zij niet meer voor mij kon zorgen. In mijn vorige huisje was ik onzindelijk. Waarschijnlijk kwam dit doordat mijn leefomgeving niet geschikt was voor een kat. Bij Zwerfdier ben ik volkomen zindelijk. Al mijn behoeftes doe ik keurig op de kattenbak.

In het begin van mijn verblijf bij Zwerfdier was ik nogal van slag. Inmiddels ben ik helemaal bijgekomen en gewend. Nu ontpop ik mij tot knuffelkat. In mijn vorige huisje kreeg ik medicatie voor mijn schildklier. Inmiddels ben ik daaraan geopereerd. Nu hoef ik geen medicatie meer te slikken.

In mijn vorige huisje woonde ik met andere katten en een hond. Omdat ik nogal dominant ben naar andere dieren, wil ik graag alleen in een huisje wonen. Kinderen ben ik niet gewend, daarom wil ik niet met kinderen wonen. Graag kom ik buiten. Daarom zoek ik een huisje met een tuin.

Als ik mensen voor het eerst leer kennen, ben ik verlegen en terughoudend. Maar als ik eenmaal aan ze gewend ben, kom ik los. Dan vraag ik echt om aandacht. Heerlijk vind ik het om geknuffeld en geaaid te worden. Vaak trappel ik dan zelfs met mijn voorpootjes. Grappig hè?

Wil jij mijn mooie dikke staart en de witte pluimpjes in mijn oren zien? En, heb jij geen andere dieren, geen kinderen en een fijne tuin bij jouw huis? Dan vind ik het gezellig als jij binnenkort bij mij langskomt. Tot snel! Pootje van Kiezel.

Kiezel   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
01-05-2007
Opname
20-01-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Kiezel

Kiezel

Kiezel
<     Jerry
Lisso     >