Kiky zoekt een rustig huisje

Jarenlang heb ik bij mijn baasje gewoond maar nu kan hij niet meer voor mij zorgen. Toen ik naar Zwerfdier werd gebracht zaten er bijna geen gegevens over mijn verleden in mijn reiskoffertje. In mijn medische dossier van mijn vorige dierenarts staan wel enkele aanknopingspunten. Hier komt mijn verhaal.

In 2018 heb ik in huis geplast. De dierenarts zag dat mijn penis moest worden geamputeerd. Dat is gebeurd. Nu heb ik gelukkig geen plasproblemen meer. Wel heb ik een dieet van blaasbokjes. Die moet ik mijn verdere leven eten. Gelukkig vind ik ze erg lekker.

De mensen doen spelletjes met mij. Daar geniet ik van. Ze vinden mij een super lieve knuffelkat. Ze aaien mij over mijn rug, mijn flanken en bij mijn staart. Dat vind ik allemaal erg leuk. Ik ga er goed voor staan om alle aandacht en aaitjes in ontvangst te nemen. Soms ben ik te enthousiast en dan ga ik een beetje bijten. Dan bijt ik niet door maar het is wel iets om rekening mee te houden. Daarom ben ik niet geschikt voor kleine kinderen.

Verder ben ik wat verlegen en terughoudend. Ik blijf graag in mijn mandje binnen in de kamer liggen. Of rustig op een plankje. Omdat ik graag binnen ben, denken de mensen dat ik in een appartement of een bovenwoning kan wonen. Want avontuurlijk ingesteld ben ik niet. Geef mij maar huiselijke gezelligheid en aandacht, dat is het belangrijkste voor mij.

Houd je van een grote kater? Nou, dat ben ik. Mijn vacht is zwart en ik heb een paar witte haartjes op mijn borst. Vind je het leuk om mij in huis te nemen en mij een mooi leven te geven? Dan nodig ik je uit om een afspraak met mij te maken. Tot dan, liefs van Kiky.

Kiky   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
01-04-2004
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
?
Kiky
<     Kiddie
Kleintje     >