Kip zoekt een huis met een tuin

"Ik ben een terughoudende knuffelpoes"

“Praten als een kip zonder kop. Van een kale kip kun je niet plukken. Zich kiplekker voelen. Met de kippen op stok gegaan”. Wat een leuke naam heb ik hè? Je kunt mijn naam overal voor gebruiken! Maar ik ben natuurlijk geen echte kip. Ik ben een heel lief poesje.

Mijn baasjes brachten mij naar Stichting Zwerfdier omdat ik onzindelijk werd. Ook was ik niet aaibaar en niet aardig voor de kinderen. Vermoedelijk komt dit gedrag omdat het te druk was in huis. Dat gaf mij stress. Bij binnenkomst ben ik lief en geef ik kopjes. Ik ben wat van slag maar prima benaderbaar. Bij Zwerfdier ben ik volkomen zindelijk. Al mijn behoeftes doe ik keurig op de kattenbak. Daarom mag ik nu weer op zoek naar een huisje. Dat vind ik zó fijn!

Mijn karakter is lief, verlegen en terughoudend. Handen vind ik een beetje eng. Als iemand mij benadert met de handen, kan ik uithalen. Maar als je mij met een verenstokje aait vind ik dat geweldig. Dan ga ik kroelen met het stokje en geef kopjes. Lief hè? Dit kun je goed gebruiken om een vertrouwensband met mij op te bouwen.

Graag wil ik in een rustig huisje bij een of twee volwassen baasjes wonen. Kinderen vind ik niet leuk. Daarom wil ik in een huis zonder kinderen wonen. Andere katten vind ik ook niet leuk. Eventueel wil ik samenwonen met één klein hondje. Een huis met een tuin vind ik erg fijn. Dan kan ik lekker buiten spelen.

BELANGRIJK: Omdat ik onzindelijk ben geweest, moeten er in mijn nieuwe huis twee kattenbakken staan. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover goed voorlichten.

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Stetwaard in Alkmaar.

Heb jij een rustig huisje waar ik weer mezelf kan zijn? Waar ik de rust vind die ik verdien? Zodat jij kunt roepen: “Kip ik heb je!” Dan hoop ik je snel te ontmoeten. Bel je snel? Kroeltje van Kip.Kip

Geslacht
Poes
Geboren
12-07-2018
Opname
20-06-2022
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Kip

Kip

Kip

Kip in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Kellie
Kovu     >