Kira zoekt een huis met tuin

Vaak denken mensen dat ik knipoogjes geef. Dat lijkt zo omdat ik maar een oog heb. Toch laat ik ze in die waan. Want knipoogjes geven staat lief. En dat komt goed uit want ik bén ook heel lief.

Gelukkig en tevreden woonde ik met mijn baasje en een andere kat in een huis. Tot ons verdriet moest ons baasje afscheid van ons nemen. Hij kon niet meer ons zorgen. Nu wonen wij bij Stichting Zwerfdier. Bij binnenkomst was ik verlegen maar wel aaibaar.

Inmiddels ben ik een beetje gewend. Toch ben ik nog steeds bescheiden in mijn gedrag. Dit heeft waarschijnlijk te maken met wat er gebeurd is rond de feestdagen van 2019. Vanaf die tijd merkte mijn baasje dat ik wat bang, schrikkerig en terughoudend werd. Het is heel waarschijnlijk dat ik op een nare manier in aanraking ben geweest met vuurwerk.

In het verleden ben ik een tijd vermist geweest. Ik ben vergeten wat er toen is gebeurd. Wel weet ik dat ik toen een oog ben verloren. Ik kijk nu met één oog. Daar heb ik geen last van, daar ben ik aan gewend.

Mijn karakter is lief, rustig en bescheiden. Ik ben een knuffelpoesje. Heerlijk vind ik het om aandacht te krijgen. Als ik geknuffeld word, kroel ik erop los. Dol ben ik op kammen. Dat vind ik het fijnste dat er is!

Een huis met tuin vind ik fijn. Graag kom ik buiten maar alleen overdag. ’s Avonds wil ik lekker binnen zijn. Ik weet niet hoe een kattenluik werkt. Kinderen ben ik niet gewend. Die zijn te druk voor mij. Daarom wil ik niet bij kinderen wonen. Wel wil ik graag bij een of twee rustige mensen wonen. In mijn vorige huisje woonde ik met een andere kat. Dit ging goed. Daarom kan ik bij een andere sociale kat wonen. Honden ben ik gewend.

** BELANGRIJK ** Waarschijnlijk heb ik een trauma opgelopen met vuurwerk. Daarom is het verstandig om mij rondom de periode van de feestdagen, binnen te houden.

Kan jij mij dat fijne huisje bieden dat ik zo verdien? Dan hoop ik dat ik jou kan verleiden met mijn goedaardige karakter. Lieve groetjes en een knipoogje van Kira.

Kira

09-06-2013