Kleintje zoekt een rustig huisje.

Jarenlang heb ik met twee andere katten bij een dame gewoond. Zij kan niet meer voor mij zorgen. De reden is dat ik jarenlang regelmatig op bed plaste. Mijn baasje is bejaard en kan het verschonen van het nat geplaste beddengoed niet meer aan. Daarom woon ik nu bij Stichting Zwerfdier. Hier gaat het goed met mij. Ik doe alles keurig op de kattenbak en ben dus gewoon zindelijk.

Mijn leven lang ben ik bij mijn baasje schuw gebleven. De dierenarts kan mij lastig nakijken, daarvoor ben ik te veel gestrest. Mijn verzorgers bij Zwerfdier kunnen mij aaien, dat vind ik fijn. Ik heb een leuk grijs mini meubel. Het is een klein verblijf met 1 opening. Daar lig ik heel graag in, daar voel ik mij veilig. Maar als mijn vaste verzorgers bij mij komen, kom ik snel uit mijn holletje om geknuffeld te worden. Soms geef ik zelfs kopjes. Maar als ik jou niet ken en in het mini meubel lig, kun je mij niet goed zien en ook niet goed aaien. Dit is wel iets om rekening mee te houden als je bij mij op bezoek komt.

Een tuin ben ik niet gewend, ik kwam nooit buiten. Verkeer ben ik dus ook niet gewend, dat is heel gevaarlijk voor mij. Een appartement of een bovenwoning is goed voor mij. Een huis met een goed afgezette tuin is ook leuk. Gezien mijn onzindelijkheid in mijn vorige huis vind ik het beter om niet met andere huisdieren te wonen. Het is verstandig om zoveel mogelijk oorzaken van stress en drukte weg te nemen. Daarom is het verstandig dat ik niet in een gezin met kinderen ga wonen.

Mijn vacht heeft een prachtige zwart smoke tekening. En ik heb sprekende gele ogen. Ik vind mijzelf dan ook een heel mooi poesje.

Heb jij een rustig huishouden? En, heb jij veel tijd en geduld om mij te laten wennen aan jou en aan jouw huis? Mag ik je dan vragen om een afspraak met mij te maken? Graag. Tot dan, liefs van Kleintje.

Kleintje

Geslacht
Poes
Geboren
15-05-2003
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Kleintje

Kleintje

Kleintje in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Kiky
Mittens     >