Knorretje wil graag met Chianti naar een huisje met een tuin

Ben jij op zoek naar twee huisgenootjes waar je hart van gaat smelten? Dan zijn wij misschien wel dé aanhankelijke schootkatten waarnaar jij op zoek bent!

Van kitten af aan woonde ik in een huisje met mijn broertje en drie kleine kinderen. Omdat ik in huis plaste, is er afstand van mij gedaan. Plaste ik in huis omdat ik niet samen kon met mijn broertje? Of waren de kinderen te druk voor mij? Bij Stichting Zwerfdier ben ik volkomen zindelijk. Alles doe ik keurig op de bak.

Mijn karakter is lief, aanhankelijk en speels. Dol ben ik op knuffelen en aandacht van mensen. Graag zit ik op schoot. MAAR LET OP: Omdat ik zo makkelijk in de omgang ben, is er in het verleden veel met mij gesjouwd. Ook ben ik veel opgepakt. Ik laat niet merken wanneer ik dat niet leuk vind. Waarschijnlijk ben ik uit protest gaan plassen in huis. Het is dus heel belangrijk dat mijn nieuwe baasjes mij zelf het initiatief laten nemen. En mij ook voldoende met rust laten. Wil je hier serieus rekening mee houden als je mij in huis neemt?

Belangrijk: In mijn nieuwe huisje moet er grit in de kattenbak zitten. Elke dag moet deze worden uitgeschept. Er moeten twee kattenbakken staan.

Bij Zwerfdier woont poes Chianti in mijn kamer. Wij zijn allebei jong en hebben een enorme klik met elkaar. Wij spelen en ravotten wat af. Daarom is besloten dat wij samen naar een huisje met tuin mogen. Dat vinden wij heel erg fijn.

BELANGRIJK: Wij willen graag bij twee volwassen baasjes wonen die part-time (maximaal 3 dagen) werken. De reden is dat wij veel aandacht nodig hebben. Wij zitten allebei graag op schoot. Omdat ik haantje de voorste ben, lig ik vaak als eerste op schoot. Terwijl Chianti dat ook graag wil. Het is dus belangrijk dat ook zij genoeg aandacht krijgt en op schoot kan liggen. Houd je hier serieus rekening mee als je ons in huis haalt? Oh ja, wij willen niet bij kinderen wonen.

Wil jij graag kennis maken met ons? Dan vinden wij het leuk als je binnenkort langskomt. Dan heten we je van harte welkom! Lieve groetjes van Knorretje (en Chianti natuurlijk). P.s. weet je waarom ik Knorretje heet? Omdat ik altijd hard begin te knorren als ik geaaid word. Leuk hè?

Knorretje   -   geplaatst

19-04-2019