Kovu zoekt samen met Stip een huis met een grote tuin of erf

“Ik ben een terughoudende kater”

Mijn naam is Kovu. Als je naar De Leeuwenkoning hebt gekeken, weet je dat Kovu een stoere leeuw is. Als ik groot ben wil ik net zo stoer worden als die Kovu. Daarom heb ik gevraagd of ik zo mocht heten, leuk hè?

Met twee nestgenootjes ben ik geboren bij een stal in Akersloot. Onze moeder zwierf daar rond. Dat was natuurlijk geen goede plek voor ons om op te groeien. Daarom zijn we met z’n drietjes naar Stichting Zwerfdier gebracht. Bij Zwerfdier heb ik kater Stip ontmoet. Het klikte meteen tussen ons. Nu mogen we met z’n tweeën op zoek naar een huisje, leuk hè?

Mijn karakter is heel terughoudend en bang. Gelukkig heb ik Stip hier gevonden. Samen met hem voel ik mij veel fijner dan alleen. Ga er maar vanuit dat het best lang duurt voordat ik net zo stoer ben als Kovu uit die film!

BELANGRIJK: Ik wil naar een huisje met een of twee rustige baasjes. Het is belangrijk dat mijn nieuwe baasjes rekening houden met mijn bange en heel terughoudende karakter. Dat ze mij rustig benaderen. En dat zij ervaring hebben met katten zoals ik. Dat ik veel tijd krijg om mij op mijn gemak te gaan voelen. Kleine kinderen vind ik niet leuk. Maar bij een gezin met jongeren vanaf 16 jaar wil ik wel wonen. Wel moeten zij dan weten hoe zij met een heel terughoudende kater om moeten gaan. Waarschijnlijk zal ik in het begin een terugslag in mijn gedrag krijgen. Houd je hier goed rekening mee als je mij in huis haalt?

Een huis met een grote tuin is belangrijk voor mij. Of een boerderij, dat lijkt me ook heel leuk. Hoe meer ruimte, hoe fijner ik het vind.Als ik maar naar buiten kan, samen met Stip, dan ben ik een gelukkige kater.

In mijn nieuwe huisje mag best één andere sociale kat wonen. Deze kat moet wel andere katten gewend zijn. Maar het hoeft niet persé. Het is ook prima als ik in mijn nieuwe huisje samen met Stip woon. Aan honden ben ik niet gewend. Dus ik wil niet naar een huisje met honden.

LET OP: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van Geestmerambacht bij Koedijk of in de buurt van de Hoogegeest in Akersloot.

Ben jij het ervaren kattenbaasje dat mij gelukkig wil maken? Dat geduld heeft ook al duurt het lang voor ik mijn terughoudendheid overwonnen heb? En heb jij die fijne ruime tuin of erf waar ik me naar hartenlust kan uitleven? Maak dan gauw een afspraak en kom Stip en mij bewonderen. Houd je er rekening mee dat we terughoudend overkomen als je naar ons komt kijken? Hopelijk tot gauw! Pootje van Kovu. (En natuurlijk ook van Stip!).Kovu

Geslacht
Kater
Geboren
31-05-2021
Opname
15-07-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Kovu

Kovu

Kovu

Kovu in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Ivy
Levi     >