Kuzco zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een lieve kater met temperament”

Mijn naam is Kuzco. Klinkt Zuid-Amerikaans hè? Naar mijn weten heb ik Griekse roots, maar de naam klinkt wel lekker. Maar als je je tong erover breekt, mag je mij ook rustig een nieuwe naam geven hoor!

Voordat ik bij Stichting Zwerfdier kwam, woonde ik in het Dieren Opvang Centrum Amsterdam. Via een uitwisselingsprogramma (ja, ook bij ons katten komt zoiets voor) ben ik hier terecht gekomen. Nu mag ik bij Zwerfdier op zoek naar een heerlijk huisje mét tuin. Leuk hè?

Mijn karakter is lief, nieuwsgierig en temperamentvol. Als er iemand de kamer inkomt, loop ik erop af. Dan kijk ik of er nog wat te beleven valt. Grappig hè? Ik ben dol op aandacht. Maar als ik aandacht wil, vraag ik daar zelf om. LET OP: Ik kan ineens naar je uithalen. Wacht daarom rustig af tot ik zélf om aandacht kom vragen. De mensen van Zwerfdier lichten je in hoe je hiermee het beste kunt omgaan. Houd je hier heel serieus rekening mee als je mij in huis neemt?

BELANGRIJK: Het liefst woon ik bij 1 of 2 ervaren, geduldige volwassenen die mij lekker mijn eigen gang laten gaan. Die ervaring hebben met katten zoals ik. En die mij aandacht geven als ik daar zelf om vraag. Kinderen houd ik niet van, dus ik wil in een huisje zonder kinderen wonen. Andere dieren houd ik ook niet van. Daarom wil ik als enige kat in een huisje wonen. Een tuin bij mijn huisje is een must. Ik ga namelijk heel graag naar buiten.

Ben jij dat ervaren baasje dat deze mooie zwarte jongen een fijn leventje wil geven? Dat om kan gaan met mijn temperamentvolle karakter? En dat die oh zo belangrijke tuin heeft? Kom dan snel op bezoek. Ik ga dan lekker bij het hek op je zitten wachten! Pootje van Kuzco!

Kuzco

Geslacht
Kater
Geboren
15-10-2018
Opname
09-08-2022
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Kuzco

Kuzco

Kuzco

Kuzco in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Kovu
Milou     >