Laila zoekt samen met Lindo een huis met een tuin

“Ik ben een lieve rustige poes”

Hoi allemaal, ik heet Laila. Herinner je je dat beroemde liedje van de Dolly Dots, Leila the Queen of Sheba? Nou ik ben ook een echte Queen, maar dan van Alkmaar! Knappe kater Lindo is mijn King. Kom maar gauw bij ons op audiëntie!

Samen met Lindo en een heleboel andere katten woonde ik in een huisje. We woonden daar met veel te veel katten. Dat kon echt niet langer zo doorgaan. Daarom zijn wij naar Stichting Zwerfdier gebracht. Wij waren daar wel verdrietig over, maar er was geen andere oplossing. Inmiddels zijn wij er overheen. En willen wij met z’n tweeën dolgraag naar ons eigen paleisje!

Mijn karakter is lief en rustig. Als ik je niet ken, ben ik eerst een beetje verlegen. Ik ben wat stoerder dan Lindo. Als je mij rustig benadert, laat ik mij lekker aaien. Dan lig ik vaak te rollebollen van plezier. Van knuffels en aandacht geniet ik dan echt, leuk hè?

Graag woon ik bij 1 of 2 rustige, geduldige baasjes die ervaring hebben met verlegen katten. Die tijd en geduld hebben om mij rustig te laten wennen in hun huisje. Ik heb veel behoefte aan aandacht. Dus wil ik graag dat mijn baasjes parttime werken. Als ik namelijk weinig aandacht krijg, word ik ongelukkig. In het begin kan ik best even een terugslag krijgen. Houd je daar rekening mee? Kinderen houd ik niet van. Daarom wil ik in een huisje zonder kinderen wonen.

Wij willen samen naar een huisje toe. Wij zijn namelijk 8 pootjes op 1 buik! Graag zitten wij samen in een kistje. Kijk maar naar de foto’s! Daar laten wij ons lekker verwennen met liquid snack en andere lekkernijtjes. Lief hè? Wij mogen dan ook NIET uit elkaar gehaald worden. Houd je hier rekening mee als je ons in huis neemt?

Wij gaan heel goed om met andere katten. In onze kamer woont ook poes Ziva (zij staat ook op de site). Daar hebben wij een speciale band mee. Leuk hè? In mijn nieuwe huisje mogen dus best één of meer andere katten wonen. Dat vind ik héél gezellig. Maar als Lindo en ik de enige katten huis zijn is dat ook prima. Makkelijk hè? Honden houd ik niet van. Dus die mogen niet in ons nieuwe huisje wonen. Een fijne tuin moet er wel zijn. Dan kunnen Lindo en ik lekker samen rondstruinen!

LET OP: Ik mag niet worden geplaatst in de buurt van de Vecht in Heerhugowaard.

Ben jij het kattenbaasje dat dit koninklijk paar een heerlijk paleisje wil geven? Dat veel thuis is om ons aandacht te geven? En dat die fijne tuin heeft? Kom dan snel voor L&L! Kopje van Laila (en natuurlijk ook van Lindo)!

Laila   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-04-2022
Opname
16-10-2023
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Laila

Laila

Laila

Laila
<     Kovu
Lars     >