Lancelot

Wat een deftige naam heb ik hè? Mijn naam komt oorspronkelijk uit het Frans. Voilà, hier is mijn verhaal. Al enkele maanden liep ik te zwerven in de wijk Overdie in Alkmaar. De mensen hebben mij een ‘wie ben ik bandje’ omgedaan maar daarop reageerde niemand. De mensen van de dierenambulance hebben mij met een vangkooi gevangen en naar Stichting Zwerfdier gebracht. Bij binnenkomst was ik erg lief. Meteen viel op dat ik twee verschillende kleuren ogen heb.

Inmiddels heb ik het goed naar mijn zin bij de stichting. Ik krijg veel aandacht en daar geniet ik volop van. In mijn kamer lopen andere katten. Met hen maak ik geen ruzie, ik vind het wel prima. Ik probeer zelfs neusje-neusje met een andere kat te doen. Voor mijn verzorgers ben ik een lieve en aanhankelijke knuffelkat. Omdat ik lange tijd heb gezworven, heb ik mijn vacht niet goed onderhouden. Daarom is het raadzaam mij heel regelmatig te kammen. Gelukkig vind ik kammen heerlijk.

Gezien mijn verleden als zwerver lijkt een appartement niet geschikt voor mij. Mijn belangstelling gaat uit naar een huis met een tuin. Dan kan ik rollebollen in het gras en kijken naar alles wat leeft en beweegt. Want ik ben een nieuwsgierig katertje. Ik denk dat ik goed pas in een gezin met oudere kinderen. Dat lijkt mij wel gezellig.

Vind je het leuk om te komen kijken naar mij, mijn zwarte vacht en die paar witte haartjes op mijn borst? Dan vraag ik je om een afspraak met mij te maken. Dat vind ik heel leuk. Tot dan, groeten van Lancelot.

01-05-2012
Lancelot

Lancelot in het echt zien?

<     Kiddy
Meesie     >