Levi zoekt een bovenwoning met afgesloten balkon

“Ik ben een aanhankelijke kater”

Hoi, mijn naam is Levi. In het Hebreeuws betekent mijn naam ‘aanhankelijk’. En dat is nu precies wat ik heel erg ben, leuk hè?

Al lang liep ik rond op de vindplaats. Daar werd ik wel verzorgd, maar eigenlijk was ik van niemand. Ooit heb ik wel in een huisje gewoond. Maar hoe ik op straat beland ben weet ik niet meer hoor. Toen mij gezegd werd dat ik bij Stichting Zwerfdier mocht gaan wonen, was ik erg blij. Nu hoef ik niet meer op straat te leven. En mag ik op zoek naar een fijn huisje.

Mijn karakter is lief en aanhankelijk. Aaien en knuffelen vind ik fijn. Als je mij een nieuw huisje geeft, hoef ik helemaal niet aan je te wennen. Want ik ben dol op mensen.

HEEL BELANGRIJK: Het is heel belangrijk dat ik in een bovenwoning met een afgesloten balkon kom te wonen. Ook mogen er absoluut géén katten of andere dieren in mijn nieuwe huisje wonen. De reden daarvoor is dat ik kattenaids heb. Dit is helemaal niet gevaarlijk voor mensen. Maar wel voor andere katten. Daar mag ik dus echt niet mee in aanraking komen. Houd je hier heel serieus rekening mee als je mij in huis neemt? De mensen van Zwerfdier kunnen je vertellen hoe je het beste met mijn ziekte kunt omgaan.

Graag wil ik naar een huisje zonder kinderen. Aan kinderen ben ik namelijk niet gewend. Een fijn huisje met een of twee volwassen baasjes lijkt me ideaal.

LET OP: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Laanweg in Oudkarspel.

Ben jij het kattenbaasje dat mij een gelukkig leven wil bezorgen? Een baasje dat het niet uitmaakt dat ik niet helemaal gezond ben? En heb je dan ook nog die heerlijke bovenwoning met afgesloten balkon voor mij? Ik lig al op je te wachten om geaaid te worden, dus kom snel een keertje naar mij kijken! Pootje van Levi.

Levi

Geslacht
Kater
Geboren
26-04-2017
Opname
16-10-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Levi

Levi

Levi

Levi in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Kovu
Nala     >