Levi zoekt samen met Smokey een bovenwoning met afgesloten balkon of een huis met afgesloten tuin

“Ik ben een aanhankelijke speelse schootkat”

Hi allemaal. Mijn naam is Levi. Nee, dat spreek je niet uit als Lévie, maar als Lievaai! Klinkt toch veel liever? Dat past veel beter bij mij. Ik ben namelijk dol op aaitjes! En ik ben héél lief. Als je langskomt zal ik je laten zien hoe lief ik ben. Afgesproken?

Mijn baasje bracht mij en mijn broertje Smokey naar Stichting Zwerfdier. Hij kon niet meer voor ons zorgen. Dit was voor ons allemaal heel verdrietig. Maar gelukkig was ik snel gewend. Nu mag ik op zoek naar een nieuw huisje. Samen met mijn broertje. Daar heb ik heel veel zin in!

Mijn karakter is rustig, aanhankelijk en nieuwsgierig. Dol ben ik op aandacht! Graag kom ik een knuffeltje bij je halen. Op je schoot zitten vind ik heel gezellig. Dat doe ik dan ook graag en veel. Kortom, ik ben een échte knuffelkat!

Spelen vind ik erg leuk. Ik kan heel goed zelf spelen hoor. Of samen met mijn broertje Smokey. Maar met jou samen spelen vind ik nóg leuker. Verenstokjes vind ik erg interessant. Ook vind ik het geweldig als je een balletje weggooit. Daar hol ik hard achteraan. Lachen joh!

Graag woon ik in een rustig huisje bij een of twee volwassen baasjes. Kinderen vind ik niet leuk. Daarmee wil ik niet samenwonen. Smokey en ik willen samen naar een huisje toe. Want wij zijn dol op elkaar! Lief hè? Daarom mogen wij dan ook NIET uit elkaar gehaald worden. Er mogen geen andere katten wonen.

BELANGRIJK: Vachtverzorging. Als je naar mijn foto kijkt zie je dat ik een dikke vacht heb. Mijn vacht heeft veel vachtverzorging nodig. Je kunt dit zelf doen. Maar je kunt het ook door een kattentrimmer laten doen. Ook is mijn gezondheid een punt van aandacht. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover goed voorlichten.

LET OP: Ik gebruik stenen bakjes voor mijn water, brokjes en natvoer. Dit moet ik altijd blijven gebruiken. Ik mag dus géén plastic bakjes! Daarvan krijg ik irritatie op mijn huid. Houd je hier goed rekening mee als je mij in huis neemt?

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Kastanjestraat in Schagen.

Heb jij een fijne schoot waarop ik mag zitten? En vind jij het leuk om balletjes weg te gooien? Waar ik achteraan kan hollen? Dan ben ik de perfecte huisgenoot voor jou. Samen met mijn broertje Smokey natuurlijk. Kom je snel kennis maken? Tot gauw! Knuffeltje van Lievaai. (En van Smokey!).

Levi

Geslacht
kater
Geboren
11-06-2023
Opname
06-03-2024
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Levi

Levi

Levi

Levi

Levi in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Lars
Lindo     >