Lieke zoekt een bovenwoning

Ben jij op zoek naar een gezellige praatkat die veel aandacht wil? Dan ben ik misschien wel de juiste poes voor jou.

Lange tijd woonde ik samen met mijn poezenmaatje gelukkig in een huis. Toen er twee kinderen kwamen werd ik ongelukkig. Uit protest ging ik in huis plassen. Mijn baasjes vonden dat ik een rustiger huisje verdiende. Zodoende ben ik naar Zwerfdier gebracht. Hier ben ik helemaal zindelijk, al mijn behoeftes doe ik keurig op de kattenbak.

Mijn karakter is lief, gezellig en extravert. Aandacht vind ik het leukste dat er is. Ik ben enorm op mensen gericht. Als er mensen in de kamer komen, loop ik direct naar ze toe om een knuffel te halen. Of ik ze nu ken of niet, iedereen vind ik leuk. Dan verwelkom ik ze met een leuk gesprek, ik ben namelijk echt een praatkat. Ik geniet van lekkere hapjes.

In mijn vorige huisje kwam ik alleen in de goed afgesloten tuin. Op straat kwam ik niet, verkeer is dus heel gevaarlijk voor mij. Daarom mag ik niet op straat komen. Een bovenwoning met afgesloten balkon, is daarom ook goed genoeg voor mij. Naar andere katten toe ben ik vrij dominant. Daarom wil ik als enige kat in een huis wonen. Kinderen vind ik niet leuk, die vind ik veel te druk. Daarom wil ik in een huis zonder kinderen wonen.

Omdat ik een langharige kat ben is mijn vachtverzorging heel belangrijk. Regelmatig kammen is een must. Gelukkig laat ik mij redelijk makkelijk kammen. De mensen van Zwerfdier kunnen je hier meer over vertellen.

Heb jij geen andere dieren en geen kinderen? Heb jij een goed afgesloten tuin of bovenwoning? En, wil jij veel aandacht geven aan een gezellige lieve kat? Bel dan voor een meet en greet met mij! Groetjes van Lieke.

Lieke   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
15-04-2009
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Lieke

Lieke
<     Joppe
Lopke     >