Lilo zoekt een huis met tuin

“Ik ben een vrolijke aanhankelijke poes”

Hoi allemaal. Vinden jullie mij niet prachtig met mijn mooie manen en mijn groene ogen? Wat een plaatje ben ik hè? Maar ijdel ben ik niet. Ik ben heel gewoon gebleven hoor.

Mijn baasje bracht mij naar Stichting Zwerfdier omdat ik in huis plaste. Dit deed ik waarschijnlijk omdat het te druk was in huis. Bij Zwerfdier ben ik volkomen zindelijk. Al mijn behoeftes doe ik keurig op de bak.

Mijn karakter is eigenlijk niet in één woord te omschrijven. Ik ben lief, rustig, aanhankelijk, nieuwsgierig en vrolijk. Hier word je toch helemaal blij van? Als ik bij je kom wonen wordt het een gezellige boel. Weet je wat ik leuk vind? Op schoot zitten! Als jij dat ook leuk vindt kunnen we samen fijn op de bank zitten. Dat zie ik al helemaal voor me. Zó gezellig!

Graag wil ik een rustig huisje bij een of twee volwassen baasjes. Kinderen vind ik niet leuk. Daarmee wil ik niet samenwonen. Daarom wil ik ook niet dat er oppas- of buurtkinderen in huis komen. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

Andere katten en honden vind ik niet leuk. Het liefst wil ik als enige kat bij je wonen. Dan krijg ik fijn álle aandacht. En dat is precies wat ik graag wil! Graag wil ik een huis met een tuin. Daarin kan ik fijn een rondje lopen. Maar LET OP: Op straat ben ik nog nooit geweest. Verkeer ben ik niet gewend en is dan ook gevaarlijk voor mij. De mensen van Zwerfdier informeren je over hoe je mij kunt laten wennen om buiten te lopen.

BELANGRIJK: Omdat ik onzindelijk ben geweest, moeten er in mijn huisje twee kattenbakken staan. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover goed voorlichten.

LET OP! Vanwege mijn lange haren heeft mijn vacht veel verzorging nodig. De mensen van Zwerfdier kunnen je hier meer over vertellen.

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Mahonialaan in Heerhugowaard.

Ben je gevallen voor mijn uiterlijk? Maar vooral ook voor mijn veelzijdige karakter? Dan hoop ik je snel te zien. Wie weet ga ik dan meteen bij je op schoot zitten om te kijken of deze lekker zit. Knuffeltje van Lilo.

Lilo   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-01-2012
Opname
02-06-2023
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Lilo

Lilo

Lilo
<     Kovu
Loebie     >