Lilou zoekt een bovenwoning met afgesloten balkon bij ervaren baasjes

“Ik ben een aanhankelijke schootkat met pit”

Ben jij het ervaren baasje dat mijn hartenwens kan vervullen: Een huisje voor altijd zodat ik voor altijd gelukkig word? Als jij mijn wens vervult beloof ik jou mijn onvoorwaardelijke liefde. Lief van mij hè?

Voor de tweede keer woon ik bij Stichting Zwerfdier. De eerste keer zwierf ik lange tijd op straat. De tweede keer kon mijn baasje het niet meer aan om voor mij te zorgen.

Mijn karakter is lief, aanhankelijk, blij maar soms ook pittig. Heel graag wil ik aandacht van mensen. Als ik iemand op de gang hoor, klopt mijn hartje van verwachting. Want wie weet krijg ik weer aandacht! Ik ben een stressgevoelige poes. Bij veranderingen in mijn leven, of teveel drukte om mij heen, raak ik van slag. Dan heb ik de tijd en rust nodig om te wennen. Dat is iets om serieus rekening mee te houden.

Op schoot zitten vind ik het fijnste dat er is. Dan trappel ik vaak met mijn pootjes van genot. Maar LET OP: Als ik op schoot zit en mijn verzorger wil opstaan, dan wil ik niet opgetild worden. Soms reageer ik dan onaardig. Dan kan je het beste je benen kantelen zodat ik van schoot ‘glijd’. Daarom is het belangrijk dat mijn nieuwe baasje mij leert lezen. Dan herken je mijn signalen. De mensen van Zwerfdier vertellen je hoe je het beste met mij omgaat.

Graag wil ik in een rustig huisje wonen met 1 of 2 baasjes met ervaring in de omgang met katten. Baasjes die het fijn vinden om mij op schoot te hebben. Maar die ook om kunnen gaan als ik soms pittig gedrag laat zien. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

Omdat ik veel aandacht nodig heb, wil ik graag dat mijn baasje parttime werkt. Als ik namelijk hele dagen alleen ben, word ik ongelukkig. Met andere dieren of kinderen wil ik niet samenwonen. Omdat ik stressgevoelig ben, is verkeer op straat eng voor mij. Daarom wil ik op een fijne bovenwoning met afgesloten balkon wonen. Zodat ik toch lekker van het zonnetje kan genieten. De mensen van Zwerfdier informeren je over hoe je je balkon goed kunt afsluiten.

BELANGRIJK: Omdat ik een heel gevoelige maag heb, mag ik absoluut geen blikvoer eten. Daarvan ga ik spugen. Bij Zwerfdier krijg ik elke dag gekookte kip. Dit verdraagt mijn maag goed en vind ik lekker. In mijn nieuwe huisje eet ik dan ook naast brokjes, graag gekookte kip of gekookte koolvis.

Er is best wat om rekening mee te houden als ik jouw poezenmaatje word. Maar, als wij een klik hebben, worden wij vast heel gelukkig samen. Ik verheug mij er nu al op om bij jou op schoot te zitten! Vervul jij mijn hartenwens? Dat hoop ik echt. Liefs van Lilou.Lilou

Geslacht
Poes
Geboren
01-02-2016
Opname
26-03-2022
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Lilou

Lilou

Lilou

Lilou in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Kovu
Mado     >