Lindo zoekt samen met Laila een huis met een tuin

“Ik ben een lieve rustige kater”

Hoi allemaal, ik heet Lindo. Mijn Portugese naam betekent ‘knap’. Nou dat vindt poes Laila ook! Deze Queen (lees haar verhaaltje maar gauw!) wil alleen mij als haar King! Kom maar gauw bij ons op audiëntie!

Samen met Laila en een heleboel andere katten woonde ik in een huisje. We woonden daar met veel te veel katten. Dat kon echt niet langer zo doorgaan. Daarom zijn wij naar Stichting Zwerfdier gebracht. Wij waren daar wel verdrietig over, maar er was geen andere oplossing. Inmiddels zijn wij er overheen. En willen wij met z’n tweeën dolgraag naar ons eigen paleisje!

Mijn karakter is lief en rustig. Wel ben ik verlegen, ietwat schrikkerig en terughoudend. Ik ben minder stoer dan Laila. Aan haar trek ik mij echt op! Als jij en ik goed aan elkaar gewend zijn, laat ik mij aaien en knuffelen. Dan ga ik heel hard knorren, leuk hè? Om een vertrouwensband met mij op te bouwen, kun je mij goed paaien met lekkere hapjes. Zoals bijvoorbeeld liquid snack en natvoer. Ik ben namelijk dol op eten!

Graag woon ik bij 1 of 2 rustige, geduldige baasjes die ervaring hebben met verlegen katten. Die tijd en geduld hebben om mij rustig te laten wennen in hun huisje. Ik heb veel behoefte aan aandacht. Dus wil ik graag dat mijn baasjes parttime werken. Als ik namelijk weinig aandacht krijg, word ik ongelukkig. In het begin kan ik best even een terugslag krijgen. Houd je daar rekening mee? Kinderen houd ik niet van. Daarom wil ik in een huisje zonder kinderen wonen.

Wij willen samen naar een huisje toe. Wij zijn namelijk 8 pootjes op 1 buik! Graag zitten wij samen in een kistje. Kijk maar naar de foto’s! Daar laten wij ons lekker verwennen met liquid snack en andere lekkernijtjes. Lief hè? Wij mogen dan ook NIET uit elkaar gehaald worden. Houd je hier rekening mee als je ons in huis neemt?

Wij gaan heel goed om met andere katten. In onze kamer woont ook poes Ziva (zij staat ook op de site). Daar hebben wij een speciale band mee. Leuk hè? In mijn nieuwe huisje mogen dus best één of meer andere katten wonen. Dat vind ik héél gezellig. Maar als Laila en ik de enige katten huis zijn is dat ook prima. Makkelijk hè? Honden houd ik niet van. Dus die mogen niet in ons nieuwe huisje wonen. Een fijne tuin moet er wel zijn. Dan kunnen Laila en ik lekker samen rondstruinen!

LET OP: Ik mag niet worden geplaatst in de buurt van de Vecht in Heerhugowaard.

Ben jij het kattenbaasje dat dit koninklijk paar een heerlijk paleisje wil geven? Dat veel thuis is om ons aandacht te geven? En dat die fijne tuin heeft? Kom dan snel voor L&L! Kopje van Lindo (en natuurlijk ook van Laila)!

Lindo   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
01-04-2023
Opname
25-10-2023
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Lindo

Lindo

Lindo

Lindo
<     Levi
Lucky     >