Lisa zoekt samen met Randy een huis met een tuin

“Ik ben een verlegen knuffelpoes”

Hallo allemaal, mijn naam is Lisa. En mijn broertje heet Randy. En weet je wat zo leuk is? Op Youtube zijn twee bloggers die ook Lisa en Randy heten. Randy en ik hebben ook geprobeerd om beroemd te worden op Youtube. Helaas is dat niet gelukt. We waren alleen beroemd bij ons in de straat. Maar we vonden dat niet zo erg hoor.

Mijn baasje is overleden. Daarom ben ik samen met mijn broertje Randy naar Stichting Zwerfdier gebracht. Dit was heel verdrietig voor ons. Wij moesten niet alleen ons baasje missen. Maar ook onze vertrouwde omgeving. Bij binnenkomst was ik wat van slag maar wel benaderbaar.

Mijn karakter is lief, rustig en verlegen. Ik ben een beetje speels en iets meer verlegen dan Randy. Als ik je vertrouw vind ik het heerlijk om met je te knuffelen. Als je me aait ga ik rollen van geluk. Dan krijg je als bedankje paar likjes op je hand. Lief van mij hè?

Graag wil ik een rustig huisje bij een of twee volwassen baasjes. Kleine kinderen vind ik niet leuk. Met jongvolwassenen vanaf circa 18 jaar kan ik wel samenwonen. Ook vind ik het niet erg als er al een andere kat woont. Het is wel belangrijk dat een eventuele andere kat sociaal is en andere katten gewend is. Honden ben ik niet gewend. Daarmee wil ik dan ook niet samenwonen.

Omdat ik het heerlijk vind om naar buiten gaan wil ik graag een tuin bij mijn huisje. Als mijn baasje een blokje om ging in de buurt, liep ik gezellig mee. Ook vond ik het leuk om samen met mijn broertje in de bomen te klimmen. Daarom wil ik héél graag samen met hem naar een huisje. Wij zijn vaak samen te vinden. Soms liggen wij heerlijk knus samen in een mandje. Wij zijn dan ook echt gek op elkaar.

Heb jij een fijne tuin waarin Randy en ik kunnen ravotten? Waar wij ons weer helemaal thuis kunnen voelen zoals we ook bij onze baasje deden? Dan hoop ik dat je snel kennis komt maken. Houd je er rekening mee dat ik terughoudend overkom als je naar me komt kijken? Tot gauw! Knuffel van Lisa. (En natuurlijk ook van Randy).

Lisa   -   geplaatst

22-06-2018