Liselotte zoekt een huis met tuin

Hallo allemaal, ik ben Liselotte. Mijn vacht is wit met zwarte vlekken. De mensen noemen dat wel een koetjesvacht. Maar vergis je niet, ik ben toch echt een poes hoor. En wat voor een, een hele leuke!

Lange tijd liep ik rond in een woonwijk. Daar scharrelde ik mijn kostje bij elkaar. Dat was geen fijne tijd. Gelukkig was er een buurtbewoner die in de gaten kreeg dat ik geen baasje had. Toen ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Daar voelde ik mij heel welkom.

Bij binnenkomst was ik makkelijk en lief tegen de verzorgers. Dat is zo gebleven. Zodra ik mensen zie, loop ik vaak op ze af om ze welkom te heten. Dan hoop ik ook aandacht te krijgen. Meestal lukt dat wel. Praten doe ik ook als ik aandacht wil, gezellig hè?

Mijn verzorgers vinden dat ik heel makkelijk ben in de omgang. Ik ben een relaxte poes. Ook als ik je niet ken, mag je mij aanhalen. Knuffelen vind ik namelijk heel fijn. Met de andere loslopende katten in de kamer ga ik goed om.

Nu mag ik op zoek naar een huisje. Graag wil ik een huis met een tuin. Hier zit ik namelijk regelmatig buiten op een plankje. Ik kan samen met een andere sociale kat. Graag wil ik bij mensen wonen die mij aandacht geven. Dat kan eventueel bij een gezin. Kinderen lijken mij wel leuk. Maar dan wel oudere kinderen die katten gewend zijn. Kinderen die mij met rust laten als ik geen zin heb in aandacht.

Denk jij dat ik goed in jouw huisje pas? En, vind jij het leuk om mij in het echt te zien? Dat kan! Maak je dan een afspraak met mij? Wie weet dat ik jou dan verwelkom als je in mijn kamer komt. Dáág! Groetjes van Liselotte.

Liselotte   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-07-2017
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Liselotte

Liselotte
<     Kevin
Lukas     >