Lisso zoekt een huis met tuin

Dertien jaar geleden ben ik bij Stichting Zwerfdier geboren. Mijn geboorte was heel bijzonder omdat ik twee dagen later ben geboren dan mijn nestgenootjes. Leuk hè?

Voor de tweede keer woon ik bij Stichting Zwerfdier. Ik ben teruggebracht omdat ik doodsbang was voor de hond in huis. Daardoor durfde ik de woonkamer niet meer in en woonde ik boven in huis. Mijn baasjes vonden dat dit zo niet meer kon. Nu hoop ik een nieuw huisje te vinden waar ik nooit meer bang hoef te zijn.

In mijn vorige huisje kwam ik graag buiten. Daarom wil ik nu ook een tuin bij mijn huis. Kinderen ben ik niet gewend. Daarom wil ik niet met kinderen wonen. Andere dieren vind ik eng. Daarom wil ik als enige kat in een huis wonen.

Mijn karakter is verlegen, zachtaardig en rustig. De mensen vinden mij een echte knuffelkat. Heerlijk vind ik het om geaaid te worden. Onder mijn kin of op mijn kopje. Dan ga ik rollebollen in mijn mandje. Vaak doe ik dan mijn kontje omhoog en geef ik kopjes. Kortom, knuffelen en aaien vind ik het fijnste dat er is. In mijn vorige huisje kwam ik graag even op schoot bij mijn baasjes.

Als ik in mijn nieuwe huisje ga wonen, zal ik in het begin erg moeten wennen. Daar zal ik mijn zelfvertrouwen weer op moeten bouwen. Daarom wil ik begripvolle baasjes die mij met veel geduld en rust benaderen. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

Kan jij mij dat veilige rustige huisje bieden waar ik zo aan toe ben? Dan hoop ik dat jij mij binnenkort belt voor een afspraak. Lieve groetjes van Lisso.

Lisso   -   geplaatst

27-08-2007