Liv zoekt een huis met tuin

“Ik ben een levendige knuffelpoes”

Mijn naam Liv betekent in het Zweeds ‘Leven’. Toeval bestaat niet want ondanks mijn leeftijd ben ik een hele levendige poes. Leuk hè?!

Lange tijd leefde ik tevreden in mijn huisje. Sinds een jaar was ik onzindelijk. Daarom heeft mijn baasje afstand van mij gedaan. Hier bij Zwerfdier ben ik volkomen zindelijk. Al mijn behoeftes doe ik keurig op de kattenbak.

Mijn karakter is lief, aanhankelijk en soms temperamentvol. Dat temperament uit zich door te blazen en door soms uit te halen. Dat doe ik als ik geen zin heb in aandacht of als er teveel drukte is om mij heen. Daarom is het belangrijk dat mijn baasjes verstand hebben van kattengedrag. Zodat ze mij kunnen lezen en goed met mij om kunnen gaan. Knuffelen vind ik fijn, op schoot zitten vind ik nog fijner! Dat vind ik heerlijk knus.

Toen ik net bij Zwerfdier woonde, was ik terughoudend. Lange tijd lag ik in een veilig holletje. Het heeft even geduurd voordat ik mijzelf durfde te ontplooien. Inmiddels loop ik lekker los in de kamer. Dit gedrag zal ik in een nieuw huisje in het begin ook vertonen. Het is van belang om daar rekening mee te houden.

Graag wil ik in een rustig huisje wonen bij een of twee rustige baasjes. Baasjes die katten gewend zijn en begrijpen dat ik moet wennen aan een nieuwe situatie. Kinderen vind ik eng en andere dieren vind ik niet leuk. Daarom wil ik zonder kinderen en andere dieren in een huisje wonen. Een tuintje is belangrijk voor mij.

BELANGRIJK: Omdat ik een poes op leeftijd ben, heb ik wat zwakke knieën. Dit is waarschijnlijk artrose. Hiervoor krijg ik dagelijks medicatie. Deze eet ik door gekookte kipfilet of door liquid snack. Deze medicatie moet ik mijn hele leven blijven krijgen! Omdat ik in het verleden onzindelijk ben geweest, moet ik de beschikking hebben over twee kattenbakken. Het is heel belangrijk dat daar GRIT in zit. De mensen van Zwerfdier kunnen je over beide zaken uitstekend voorlichten.

Gun jij een levendig aanhankelijk knuffelpoesje nog wat mooie jaren in jouw huisje? Dan hoop ik dat jij jouw hart en huis openstelt voor mij. Dan worden wij vast heel gelukkig samen. Liefs van Liv.

Liv   -   gereserveerd

Geslacht
Poes
Geboren
01-01-2006
Opname
17-02-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Liv

Liv

Liv in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Kaiser
Lynx     >