Lizzy wil samen wonen met Macey

Ooit werd ik op een boerderij gevonden met een nestje. Ik weet niet wat er is gebeurd, maar ik raakte in paniek en heb mijn kittens achtergelaten. Ik ging in een huisje wonen, maar vertrouwde alleen mijn eigen vrouwtje. Bij haar lag ik lekker op schoot en ik liet me door haar aaien. Maar ik was nogal beschermend naar mijn vrouwtje en daarom viel ik de visite aan. Dat kon zo niet doorgaan, daarom heeft mijn vrouwtje tot haar grote verdriet afstand van mij gedaan.

Dus nu woon ik bij Stichting Zwerfdier. In het begin moest ik een beetje wennen aan alle mensen die mij hier verzorgen, maar ik liet mij wel goed aaien. Soms heb ik daar geen zin in en dan deel ik een tik uit. Wil je hier rekening mee houden?

Weet je wat leuk is: ik heb een hele lieve kamergenote. Zij heet Macey en ik kan heel goed met haar opschieten. Ik was haar regelmatig en we spelen met elkaar. Ook liggen we meestal samen in een grote mand te slapen. Wij zijn zulke dikke vriendinnen geworden, dat de mensen hier hebben besloten dat we samen naar een huisje mogen.

Macey is heel gemakkelijk, maar ik heb een moeilijk karakter. Daarom noem ik toch maar even alle punten die van belang zijn voor mijn plaatsing. Het is belangrijk dat ik bij iemand ga wonen die veel thuis is en geen kinderen heeft. Ik moet naar buiten kunnen om mijn energie kwijt te raken en er moet veel met mij gespeeld worden.

De mensen zeggen dat ik veel liever ben geworden sinds ik zoveel met Macey optrek. Dus ik hoop dat je ondanks mijn uitgebreide gebruiksaanwijzing toch eens naar mij en Macey komt kijken en wie weet, wonen wij straks wel bij jou.

Lizzy

Geslacht
Poes
Geboren
08-07-2017
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Lizzy

Lizzy

Lizzy in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Kleintje
Macey     >